Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Oι 28 σελίδες για την πιθανή εμπλοκή της Σαουδικής Αραβίας στη 9/11 που μπορούν να φέρουν κρίση στις σχέσεις Ουάσινγκτον-Ριάντ

9 11

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 («9/11») άλλαξαν τον κόσμο, φέρνοντάς τον σε μια νέα εποχή, καθώς ανέδειξαν την ισλαμική τρομοκρατία σε μία απειλή αρκετά μεγάλη ώστε να δικαιολογήσει τον πόλεμο εναντίον της («War Against Terror»). Οι μετασεισμοί από τις συντριβές των αεροπλάνων στους ουρανοξύστες του World Trade Center και το Πεντάγωνο συνεχίστηκαν για πολλά χρόνια μετά, ενώ η συνωμοσιολογία γύρω από το τι ακριβώς συνέβη και ποιος ευθύνεται παραμένει κραταιά μέχρι σήμερα.

Ανακάλυψαν αρχαιοελληνικό μωσαϊκό με σκελετό που… χαίρεται τη ζωή 2400 ετών

Χαλαρώνει, έχοντας δίπλα του κρασί και ψωμί και στέλνει στους ζωντανούς ένα αισιόδοξο μήνυμα – Το ηλικίας 2.400 μωσαϊκό βρέθηκε στην επαρχία Χατάι.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σχέδιο για Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης, από 4 κράτη μέλη της ΕΕ

Την ώρα που ο φιλοευρωπαϊστής Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον προσπαθεί να καθησυχάσει τους ψηφοφόρους του ότι η Βρετανία δεν θα γίνει μέρος ενός ευρωπαϊκού υπερκράτους, μία είδηση που δημοσιεύει η Express, φέρνει στο φως σχέδιο δημιουργίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, ως μια προσπάθεια των γραφειοκρατών των Βρυξελλών να κυβερνήσουν με σιδερένια πυγμή την ήπειρο.

Τζία Τζία: Το ρομπότ που μοιάζει με αληθινή γυναίκα

Τζία Τζία: Το ρομπότ που μοιάζει με αληθινή γυναίκαΜε την πρώτη ματιά, μπορεί κανείς να μπερδευτεί και να νομίσει ότι η Τζία Τζία είναι μια πραγματική νεαρή γυναίκα. 





Η Νορβηγία πληρώνει πρόσφυγες & μετανάστες για να φύγουν -1.100 ευρώ το άτομο!

(φωτογραφία: Tim Ove/Flickr)
Οι Νορβηγικές αρχές εμφανίστηκαν πλέον και επισήμως διατεθειμένες να πληρώσουν περίπου 10.000 κορώνες (1.082 ευρώ) για τους αιτούντες άσυλο που είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τη χώρα οικειοθελώς. 

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Απίστευτο και όμως αληθινό: Είδε το Χριστό… στον υπέρηχο [Βίντεο]

Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά μία μέλλουσα μητέρα από την Ιντιάνα ισχυρίζεται ότι είδε στο υπερηχογράφημα του παιδιού της… την εικόνα του Εσταυρωμένου.



Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Οι δέκα μεγαλύτερες μάχες όλων των εποχών [Βίντεο]




Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία έχουμε βιώσει μάχες, που έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση του μέλλοντος. Μάχες που επηρεάζουν την εξάπλωση του πολιτισμού, και του θρησκευτικού δόγματος. Όπλα, τακτικές και ηγέτες που κυριαρχούν σε συγκρούσεις.


Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Άντζελα Δημητρίου: Πόσα πήρε για την διαφήμιση;

H Άντζελα Δημητρίου πρωταγωνιστεί στην πιο πολυσυζητημένη διαφήμιση τη χρονιάς.


Γάλα σημαίνει αρρώστιες και ευάλωτα οστά;

Το γάλα σε τι ωφελεί; Μια παλαιότερη μελέτη που είχε δημοσιευτεί στην επιθεώρηση British Medical Journal συνέδεε την υψηλή κατανάλωση γάλακτος με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνων και εκδήλωσης καρδιοπαθειών.

Ελλη Λαμπέτη: Η θυελλώδης ζωή του ομορφότερου ψευδίσματος του ελληνικού θεάτρου [εικόνες]

Ήταν πρωί της 13ης Απριλίου του 1926. Στο σπίτι του Κώστα Λούκου, ιδιοκτήτη ταβέρνας και της Αναστασίας (Τάσα) Σταμάτη, στα Βίλλια Αττικής, το πολύτεκνο ζευγάρι που έχει ήδη 5 παιδιά περιμένει δίδυμα.

Βομβιστής αυτοκτονίας στο Αφγανιστάν… ένα περίεργο βίντεο

Ένα βίντεο από το στρατό των ΗΠΑ κατά την οδήγηση στρατιωτικών οχημάτων σε κομβόι, δείχνει έναν βομβιστή αυτοκτονίας που προσπάθησε να ανατιναχτεί … κοντά σε στρατιωτικά οχήματα.




Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Στη CIA εκπαίδευαν τη γάτα κατάσκοπο και στην πρώτη αποστολή την πάτησε φορτηγό. Οι γάτες, οι πυρηνικές κότες και τα τρωκτικά που μύριζαν τον φόβο, στην υπηρεσία του Ψυχρού Πολέμου.

Στη δεκαετία του 1960, κατάσκοποι Ανατολής και Δύσης βρέθηκαν αντιμέτωποι στον Ψυχρό Πόλεμο. Η αμερικάνικη CΙA εναντίον της σοβιετικής KGB. Έπαιζαν τη «γάτα με το ποντίκι» σε ένα παιχνίδι κατασκοπείας που διακυβεύονταν πολλά.

Η επιχείρηση απέτυχε, γιατί οι γάτες δεν μπορούσαν να εκπαιδευτούν


Τζιχαντιστές στις ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας;

Τζιχαντιστές στις ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας;Θεωρητικό σενάριο τρόμου ή υπαρκτός κίνδυνος; Η γερμανική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών και ο Γερμανός εντεταλμένος για το στράτευμα ανησυχούν, επαγρυπνούν και παίρνουν μέτρα.

«Πιστεύω»: Το Σύμβολο της Πίστεως και η ερμηνεία του

Το Σύμβολο της Πίστεως, το Πιστεύω, είναι σύντομη ομολογία της πίστεώς μας μέσα στην οποία παρουσιάζονται περιληπτικά, με σαφήνεια και αυθεντικά τα βασικά δόγματα του χριστιανισμού.




Κυριακή 10 Απριλίου 2016

«Αυτοκίνητο-φάντασμα» εμφανίζεται από το πουθενά και συντρίβεται σε φορτηγό [Βίντεο]

Ένα σοκαριστικό βίντεο που φαίνεται να δείχνει ένα «αυτοκίνητο-φάντασμα» που εμφανίζεται και συντρίβεται σε φορτηγό έχει προκαλέσει αμηχανία στους χρήστες του Διαδικτύου.



Ρωσία: Απόκοσμο φάντασμα παρατηρήθηκε να αιωρείται στη μέση του δρόμου [Βίντεο]

Ένας οδηγός ισχυρίζεται ότι έχει συλλάβει σε βίντεο το φάντασμα μίας νεκρής νύφης που σκοτώθηκε σε αυτόν το δρόμο πριν από 27 χρόνια.




Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Δείτε πως θα προστατεύεται το σπίτι σας από διαρρήκτες το 2025 [Βίντεο]

Από συστήματα συναγερμού που προσδιορίζουν τους εισβολείς, ρομποτικούς φύλακες, ακόμη και πυργίσκους με «όπλα» θα έχουν στην διάθεσή τους οι ιδιοκτήτες σπιτιού του μέλλοντος για την προστασία της περιουσίας τους από ότι σήμερα.



Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Ο μακροβιότερος πόλεμος της Ιστορίας έληξε το 1986 και κράτησε 335 χρόνια!

Μερικοί ιστορικοί θεωρούν ότι η σύγκρουση στα νησιά Σίλι της Αγγλίας είναι ο μακροβιότερος πόλεμος στην ιστορία, με διάρκεια 335 χρόνια! Ωστόσο, η μία από τις αντιμαχόμενες πλευρές δεν ήταν χώρα, δεν υπήρξαν καθόλου θύματα και δεν έπεσε ούτε μια βολή. Καμία πλευρά δεν θυμόταν τον πόλεμο μέχρι που κάποιος έκανε απλά… χαρτοδουλειά.