Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Απίστευτο: 12 κρατούμενοι απέδρασαν από τη φυλακή χρησιμοποιώντας φυστικοβούτυρο

Απίστευτο: 12 κρατούμενοι απέδρασαν από τη φυλακή χρησιμοποιώντας φυστικοβούτυροΌσο απίθανο κι αν ακούγεται, 12 κρατούμενοι σε φυλακή της πολιτείας κατάφεραν να δραπετεύσουν όχι γιατί είχαν κάποιο όπλο, αλλά επειδή ξεγέλασαν τον συγκεκριμένο υπάλληλο χρησιμοποιώντας φυστικοβούτυρο!


Ουσιαστικά, οι κρατούμενοι εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι ένας νέος φύλακας εργαζόταν στο δωμάτιο ελέγχου, παρακολουθώντας 140 άτομα. Οι πανούργοι κρατούμενοι, χρησιμοποιώντας φυστικοβούτυρο, άλλαξαν τον αριθμό πάνω από πόρτα κελιού, αντικαθιστώντας το με το νούμερο της πόρτας που οδηγούσε σε εξωτερικό χώρο. Στη συνέχεια, φώναξαν στον φύλακα να ανοίξει την πόρτα με τον συγκεκριμένο αριθμό. Μόνο που, ενώ εκείνος νόμιζε ότι τους άνοιγε ένα κελί, στην πραγματικότητα τους άνοιξε την πόρτα που τους επέτρεψε να βγουν έξω.
Στη συνέχεια, οι κρατούμενοι έριξαν μία κουβέρτα πάνω από το συρματόπλεγμα του φράχτη. Ο σερίφης της περιοχής υπολογίζει ότι χρειάστηκαν περίπου 10 λεπτά για να… αρχίσουν να τρέχουν ελεύθεροι. Για τους 11 από αυτούς, η ελευθερία κράτησε λίγο. Σε οχτώ ώρες είχαν συλληφθεί, κάτι στο οποίο συνέβαλε και το γεγονός ότι δεν χωρίστηκαν. Ενας όμως, ο Μπράντι Αντριου Κιλπάτρικ παραμένει ελεύθερος.
«Ακούγεται τρελό, αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι παμπόνηροι. Προσπαθούν συνεχώς να μας ξεγελάσουν. Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες, αυτή τη φορά την… πατήσαμε», παραδέχθηκε ο σερίφης, Τζιμ Αντεργουντ.
Οι δραπέτες ήταν 18-30 ετών. Δύο από αυτούς έχουν κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας, ενώ εκείνος που παραμένει ελεύθερος είχε φυλακιστεί για κατοχή μαριχουάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου