Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Ο "αγαθός γίγαντας" Τζορτζ Φλόιντ : Η άλλη άποψη

Ο "αγαθός γίγαντας" κατά τα συστημικά μέσα, Τζορτζ Φλόιντ, απ το 1998 εώς το 2007 συνελήφθη 4 φορές, μία για παράνομη οπλοχρησία, και τρεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, εκτίοντας κάθε φορά φυλάκιση 8 -10 μηνών.


Part II, George Floyd Porn Star Worked With Cop Chauvin Mugshot ...



Το 2009 θα ξανασυλληφθεί και θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 5 ετών για ένοπλη ληστεία, όταν μαζί με άλλους 5 αφροαμερικανούς θα εισβάλλουν σε σπίτι, με τον Φλόιντ να απειλεί με το όπλο στην κοιλιά ανυπεράσπιστη έγκυο.


Στο 'βιογραφικό" του περιλαμβάνονται και συμμετοχές σε ταινίες πορνό καθώς και "προστασία" σε νυχτερινά μαγαζιά.
Την μέρα που θα χάσει άδικα την ζωή του, ενδεχομένως θα είχαν αποφευχθεί όσα συμβαίνουν σήμερα στις ΗΠΑ και πολύ πιθανόν να ζούσε, αν δεν πλήρωνε με πλαστό χαρτονόμισμα σε κατάστημα, το οποίο κάλεσε την αστυνομία
αν δεν βρισκόταν υπό την βαριά επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ,αν δεν αρνούνταν να μπει στο περιπολικό προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση, πριν οι αστυνομικοί αναγκαστούν να τον ρίξουν κάτω.



Ο Τζορτζ Φλόιντ, υπήρξε το θύμα μιας αποτρόπαιας πράξης και εγκληματικής αστυνομικής ανεπάρκειας κάποιων που πρέπει να τιμωρηθούν αναλόγως, όπως θύματα ανάλογης αστυνομικής αυθαιρεσίας έχουν πέσει και άλλοι μαύροι και ακόμη περισσότεροι λευκοί στις ΗΠΑ, για τους οποίους ποτέ δεν ξοδεύτηκαν μελάνια και ποτέ δεν προβλήθηκαν ως θύματα "ρατσισμού".


Δεν υπήρξε όμως ούτε "ήρωας" ο Φλόιντ,ούτε "'αγαθός γίγαντας", όπως κάποιοι θέλουν να τον παρουσιάσουν.Υπήρξε ένας υπότροπος σεσημασμένος εγκληματίας, που όσες ευκαιρίες και να του δόθηκαν στη ζωή, κάθε φορά τις πετούσε προτιμώντας την παρανομία, το έγκλημα και την άσωτη ζωή μέχρι το τραγικό τέλος του.



Η "ηρωοποίηση" τέτοιων προτύπων από την μαύρη κοινότητα, τα μμε και κόμματα στο βωμό της πολιτικής εκμετάλλευσης, προσβάλλει βάναυσα εκατοντάδες χιλιάδες αφροαμερικανούς συμπατριώτες του Φλόιντ που αγωνίζονται καθημερινά τίμια, άξια και με ιδρώτα να συντηρήσουν τις οικογένειές τους χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθούν για "ρατσισμό", να ληστεύουν με όπλα στην κοιλιά εγκύους, να παίζουν σε πορνό και να πουλούν ναρκωτικά.


Ο Θεός ας τον αναπαύσει και ας δικαιώσει την οικογένειά του, αλλά ορισμένοι κρατήστε τους Φλόιντ ως "ήρωες" για τα δικά σας παιδιά.


Εμείς επιλέγουμε τους δεύτερους.




Photo: www.bitchute.com









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου