Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

DRUNK BETTING : Ο εφιάλτης των στοιχηματικών εταιριών!


Αν σας αρέσει το στοίχημα τότε η ομάδα της Drunk Betting θα γίνει η αγαπημένη σας παρέα!

Τι είναι όμως η Drunk Betting και πως λειτουργεί;

Η Drunk Betting είναι μια ομάδα έμπειρων παικτών του στοιχήματος, η οποία απαρτίζεται από αναλυτές , στατιστικολόγους και γενικά ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπειρία στο στοίχημα.

Ο τρόπος λειτουργίας τους έχει ως εξής:
Εφαρμόζουν ένα εβδομαδιαίο πλάνο με πάνω από έξι παιχνίδια και προτείνουν σημεία. Η Drunk Betting παροτρύνει τους πελάτες της να ποντάρουν σε αυτά τα παιχνίδια αρχικά σε δυάδες και στην συνέχεια να δημιουργήσουν ένα κουπόνι με έξι παιχνίδια.

Οι αποδόσεις των δυάδων κυμαίνονται από 3.50 ως 4 , με αποτέλεσμα αν κάποιος ποντάρει για παράδειγμα 5 ευρώ σε κάθε δυάδα, σε περίπτωση που κερδίσει παίρνει όλα τα λεφτά πίσω. Αν δηλαδή του δοθούν 8 παιχνίδια και τα παίξει σε δυάδες . Τότε αρκεί μόνο μια δυάδα να κερδίσει για βγάλει τα χρήματα του πίσω και εν συνεχεία κάθε δυάδα που κερδίζει να βγάζει κέρδος. Αν ακόμα κερδίσει 8 στα 8 τότε θα τινάξει την μπάγκα στο αέρα!

Θα μου πείτε τρελός είσαι; Πως γίνεται να βρουν 8 στα 8 παιχνίδια; Και όμως την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 τα βρήκαν όλα όπως βλέπετε στο κουπόνι πιο κάτω, το οποίο δεν χωρούσε ολόκληρο στο screen print που έκαναν!



Γενικά οι επιτυχίες τους κυμαίνονται σε πολύ υψηλά ποσοστά και τείνουν να γίνουν εφιάλτης για τις στοιχηματικές εταιρίες.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί τους στείλτε τους ένα email στο drunkbetting@hotmail.com .



Να σημειωθεί ότι για να γίνεται συνδρομητής πρέπει να πληρώσετε 15 ευρώ τον μήνα είτε μέσω paypal ή μέσω skrill . Αν είστε κάτοικος Κύπρου μπορείτε να πληρώσετε και με paysafe.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου