Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ελληνικές Ερωτικές Ταινίες που αγαπήσαμε!

To 365days-2blog σας παρουσιάζει τις Ελληνικές Ερωτικές Ταινίες που αγαπήσαμε...





Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα δεν μιλάμε για ταινίες πορνό αλλά για ταινίες με "μαλακό" ερωτικό περιεχόμενο με πολλές γυμνές σκηνές. Ήταν η εποχή που η ...τρίχα ήταν must και οι γυναίκες παρουσίαζαν στο κοινό ακομπλεξάριστα το σώμα τους. Τι ωραίες εποχές!

Στο παρακάτω αφιέρωμα θα δούμε περιληπτικά μερικές ταινίες που αξίζει να τις θυμηθούμε και όπως θα διαπιστώσετε στις οποίες έπαιξαν αρκετά γνωστοί ηθοποιοί...


Το μήλο του σατανά (1979)




Έτος: 1979

Είδος: action, adventure, erotic

Διάρκεια: 86'

Σκηνοθεσία: Ευστρατιαδης Ομηρος

Σενάριο: Σκλαβος Γιαννης
Pardos John

Υπόθεση:
Μια νυμφομανής σκηνοθετεί την κλοπή των κοσμημάτων της, μαζί με τον εραστή της και έναν κακοποιό. Η γυναίκα αυτή όμως παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τον αστυνομικό που ερευνά την υπόθεση, και τελικά θα ανακαλύψει την πλεκτάνη που εκείνη είχε στήσει. (Δείτε την ταινία εδώ)


Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973)


Έτος: 1973

Είδος: crime, adventure, erotic

Διάρκεια: 77'

Σκηνοθεσία: Ευστρατιαδης Ομηρος

Σενάριο: Ευστρατιαδης Ομηρος


Υπόθεση:
Η πανέμορφη Ρόζα, κόρη του πλοιοκτήτη Χαράλαμπου Ανδριτσάκη, βρίσκεται νεκρή στη βίλα της οικογένειάς της. Ως ύποπτοι φέρονται πρωτίστως οι δύο φιλοξενούμενοί τους, πατέρας και γιος, που ήταν και ερωτευμένοι μαζί της, και τώρα ανακρίνονται απ’ την αστυνομία. Μέσα από την ανάκριση, αναδύεται η εικόνα της ζωής του θύματος, αλλά και άλλων προσώπων με τα οποία σχετιζόταν, όπως της αδελφής της Νίκης και της (Δείτε την ταινία εδώ


Κυνηγημένοι Ερασταί (1972)

Έτος: 1972

Είδος: adventure, erotic

Διάρκεια: 86'

Σκηνοθεσία: Ευστρατιαδης Ομηρος

Σενάριο: Τζιωτης Γιαννης


Υπόθεση: Δύο νεαροί εραστές, ο Άγγελος και η Ειρήνη, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το χωριό τους στην Πελοπόννησο και να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στην Αθήνα. Ο Άγγελος ζητά μια μικρή οικονομική βοήθεια απ’ τον θείο του, τον σταθμάρχη, αλλά εκείνος αρνείται. Λογομαχούν έντονα και έρχονται στα χέρια. Ο Άγγελος τον χτυπά και του αρπάζει μερικά χρήματα. Οι δύο νέοι τρέπονται σε φυγή και μπαίνουν σε ένα φορτηγό που πηγαίνει στην Αθήνα...  (Δείτε την ταινία εδώ)


Διεστραμμένοι από την γέννα τους (1974)


Έτος: 1974

Είδος: adventure, erotic

Διάρκεια: 83'

Σκηνοθεσία: Λιαμπος Χρυσοστομος

Σενάριο: Λιαμπος Χρυσοστομος



Υπόθεση : Μια συμμορία κακοποιών ληστεύει το χρηματοκιβώτιο ενός μεγάλου εργοστασίου. Γίνονται όμως αντιληπτοί, η αστυνομία κινητοποιείται αμέσως και η καταδίωξή τους είναι ανελέητη. Στην απέλπιδα προσπάθειά τους να ξεφύγουν, πιάνουν έναν αξιωματικό της χωροφυλακής ως όμηρο και ξεκινούν για τα σύνορα, όπου σε μια σκληρή μάχη με τις διωκτικές αρχές ξεκληρίζονται οι πάντες.
(Δείτε την ταινία εδώ)

Το κορίτσι και το άλογο (1972)


Έτος: 1972

Είδος: drama, erotic

Διάρκεια: 79'

Σκηνοθεσία: Σερνταρης Βαγγελης

Σενάριο: Ζερβουλακος Γιωργος
Σερνταρης Βαγγελης


Υπόθεση: Ένας γοητευτικός νέος, ο Λάρι, μετά το πέρας των σπουδών του στο εξωτερικό επιστρέφει στην Ελλάδα και μένει με τον ζωγράφο πατέρα του, τον Αλέξη, και τη νεαρή φιλενάδα του δεύτερου, την Τζούλια. Η αισθησιακή κοπέλα ελκύεται από τον γιο, και ο πατέρας δεν ενοχλείται, αντίθετα μάλιστα ενθαρρύνει τη σχέση, πιστεύοντας πως έτσι θα κρατήσει τον γιο του κοντά του. 
(Δείτε την ταινία εδώ)

Φλογισμένη σάρκα (1971)

Έτος: 1971

Είδος: drama, erotic

Διάρκεια: 68'

Σκηνοθεσία: Παπακωστας Γιωργος

Σενάριο: Μακεδων Πετρος


Υπόθεση: Η όμορφη Έλενα (Ελένη Ερήμου), παραμελημένη από τον σύζυγό της Ζήκο (Δημήτρης Μπισλάνης), βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά ενός τσιγγάνου (Λάκης Κομνηνός). Ο Ζήκος καταδιώκει τους εραστές και σε μια συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο μαχαιρώνει άθελά του τη γυναίκα του.
(Δείτε την ταινία εδώ)





Φίλοι και φίλες αυτές ήταν μερικές από τις ταινίες που διαλέξαμε για σας. Να σημειωθεί ότι ίσως μερικά βίντεο να μην λειτουργούν λόγω ενδεχόμενης αφαίρεσης τους από το youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου