Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Το πόδι της διπλασιάστηκε στην εγκυμοσύνη και δεν επανήλθε ποτέ (pics)

Το πόδι της διπλασιάστηκε στην εγκυμοσύνη και δεν επανήλθε ποτέH Sarah Buller, είναι πρώην μοντέλο και υποφέρει από μια δύσκολη πάθηση που την κάνει να δένει τα άκρα της για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα.Η πάθηση πρωτοεμφανίστηκε κατά την διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης (είναι μητέρα δυο παιδιών) και ονομάζεται πρωτοπαθές λεμφοίδημα, το οποίο προκαλεί πρήξιμο και συσσώρευση υγρού στους ιστούς του σώματος.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, πριν από τρία χρόνια, το ένα της πόδι άρχισε να πρήζεται, φτάνοντας στο διπλάσιο μέγεθός του μέσα σε τρεις μήνες.


«Ήταν απλά μια μέρα που ξάπλωσα στο κρεβάτι με δύο κανονικά πόδια και το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχα ένα τεράστιο πόδι σε σύγκριση με το άλλο» αποκαλύπτει η ίδια και προσθέτει: «Ήμουν τόσο σοκαρισμένη, αλλά οι γιατροί μου έκαναν εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι».


«Έτσι είχα την ελπίδα ότι η διόγκωση θα φύγει μόλις γεννήσω. Αλλά όσο μεγάλωνε η κοιλιά μου τόσο μεγάλωνε και το πόδι μου και αυτό δεν επανήλθε ποτέ», εξομολογείται η νεαρή μητέρα.
Λίγο καιρό αργότερα η νεαρή που ζει στη Νίκαια της Γαλλίας, διαγνώστηκε με πρωτοπαθές λεμφοίδημα. Η κατάσταση είναι το αποτέλεσμα ενός εξασθενημένου λεμφικού συστήματος που κάνει το υγρό στους ιστούς να συσσωρεύεται, με αποτέλεσμα τη διόγκωση.Η κατάσταση αυτή την έκανε να νιώθει απογοήτευση και απομόνωση και δεν μπορούσε να χαρεί τον ερχομό του παιδιού της. Κάθε μέρα, πλέον, δένει το σημείο με επιδέσμους και κάνει μασάζ για να ανακουφιστεί από τον πόνο που προκαλείται.

Έχει ήδη υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν θεαματικό. Παρά την κατάσταση που βιώνει, η ίδια λέει ότι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι ότι παλεύει με την αυτοεκτίμησή της, για να μην την «πάρει από κάτω».

Μετά από ένα διάστημα ξεκίνησε να φοράει πάλι σορτς και φορέματα και να αποκτά αυτοπεποίθηση, ενώ ελπίζει σε μια θεραπεία που θα της λύσει το πρόβλημα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου