Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Διάλεξε μια εικόνα και θα σου πούμε τα μυστικά που κρύβει το υποσυνείδητό σου

Διάλεξε μια εικόνα και θα σου πούμε τα μυστικά που κρύβει το υποσυνείδητό σου


Διάλεξε μια εικόνα και θα σου πούμε τα μυστικά που κρύβει το υποσυνείδητό σου…. Πάμε λοιπόν να δούμε τα αποτελέσματα.








1.  Εχετε ανάγκη από νέες εμπειρίες. Έχετε ανάγκη να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια ζωής, αλλά πρέπει να αφήσετε πίσω ό,τι σας συνέβη! Ακολουθήστε τη φωτιά και θα νιώσετε και πάλι ζωντανοί!


2. Σας αρέσει να κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας και είστε γεμάτοι μυστικά και όποιοι θέλουν να σας γνωρίσουν ξέρουν πως θα δυσκολευτούν - αλλά σίγουρα μπορείτε να ανοιχτείτε περισσότερο.


3. Έχετε ενέργεια που κινεί βουνά! Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να λάμψετε. Ο κόσμος σας έδωσε τη δύναμη να είστε ένα αγαπητό πρόσωπο. Η αύρα σας λάμπει!


4. Το μυαλό σας δεν  ασταμάτητα από τη μία σκέψη στην άλλη και πάντα αναρωτιέστε αν κάνετε το σωστό ή κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μάθετε να αγαπάτε αυτό που είστε και σταματήστε να σκέφτεστε τόσο πολύ.


5. Είστε ένας γρίφος με πολλά ερωτηματικά για όλους! Προσοχή όμως γιατί οι άνθρωποι θα βαρεθούν εύκολα αν δεν μπορούν να σας καταλάβουν.


6. Είστε μια παλιά ψυχή. Έχετε ξαναγεννηθεί, σε άλλο σώμα. Να ξέρετε πως είστε τώρα εδώ, για κάποιον άλλο λόγο.


7. Είστε ένα νυχτοπούλι! Παρακολουθείτε τα πάντα, αλλά σπάνια εκθέτετε πληροφορίες για τον εαυτό σας. Ξέρετε πολλά αλλα μιλάτε μόνο όταν πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου