Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Επιστήμονας υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για την ύπαρξη των UFO!

Επιστήμονας υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για την ύπαρξη των UFO!Ο Δρ Έρολ Φαρούκ, τουρκικής καταγωγής, αλλά γεννημένος στη Βρετανία, υποστηρίζει πως πραγματοποίησε έρευνα ακολουθώντας τις αναφορές για την υπόθεση του Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, το 1971.


Επιστήμονας-χημικός υποστηρίζει με σθένος πως διαθέτει αποδείξεις για την προσεδάφιση UFO στη γη, πριν από τέσσερις δεκαετίες.

Ο Δρ Έρολ Φαρούκ, τουρκικής καταγωγής, αλλά γεννημένος στη Βρετανία, υποστηρίζει πως πραγματοποίησε έρευνα ακολουθώντας τις αναφορές για την εμφάνιση UFO στο Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, το 1971.



Σύμφωνα με την αναφορά, αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο 16χρονος τότε Ρον Τζόνσον, ο οποίος οδηγούσε τα πρόβατα της οικογένειάς του μαζί με τον σκύλο του στη στάνη. Όπως είχε δηλώσει, το ιπτάμενο αντικείμενο ήταν μεταξύ έξι και οκτώ ποδιών. Πετούσε γύρω στα 75 πόδια ύψος πάνω από τα δέντρα και είχε πολλά χρωματιστά φώτα. Αμέσως ειδοποίησε τους γονείς του, οι οποίοι είδαν το αντικείμενο να εξαφανίζεται στον ουρανό.

Ο Δρ Φαρούκ εστίασε την έρευνά του στα χημικά κατάλοιπα που ενδεχομένως να είχε αφήσει το ιπτάμενο αντικείμενο στην περιοχή. Χρησιμοποιώντας έναν διαλύτη, κατάφερε να συλλέξει υλικό, που, σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύει ότι όντως στην περιοχή πέταξε ένα UFO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου