Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Και μη χειρότερα... Η παπαδιά έπιασε τον παπά με τον Μήτσο;;

Και μη χειρότερα... Η παπαδιά έπιασε τον παπά με τον Μήτσο;;Απίστευτο περιστατικό στα Καλάβρυτα - Η παπαδία ανακάλυψε ειδύλλιο μεταξύ του Παπά και ενός άλλου άνδρα - Κάνει το γύρο της Ελλάδας η ιστορία...

Καταστάσεις  βγαλμένες από …ανέκδοτο εκτυλίσσονται για δεύτερη κατά σειρά εβδομάδα σε χωριό της πρώην επαρχίας Καλαβρύτων με πρωταγωνιστές τον παπά, την παπαδιά και έναν άντρα ονόματι Δημήτρη...
Όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα  έπιασε στο κινητό του παπά δύο μηνύματα από τα οποία προέκυπτε ερωτική αλληλογραφία με έναν άντρα ονόματι Δημήτρη.
Το περιεχόμενο των μηνυμάτων έκαναν την παπαδιά να φρίξει καθώς ήταν κάτι παραπάνω από ακατάλληλα όχι μόνο για ανηλίκους αλλά και για ενήλικες, αφού σε αυτά γινόταν λεπτομερής περιγραφή για το τι θα έκαναν ο ένας στον άλλον την ημέρα που είχαν κανονίσει να βρεθούν.
Η αποκάλυψη της σχέσης μεταξύ των δυο αντρών οδήγησε την παπαδιά – μετά από έναν απίστευτο καβγά με τον άντρα της που τους άκουσε όλο το χωριό – να μαζέψει τα πράγματά της και να εγκαταλείψει όχι μόνο τη συζυγική κλίνη, αλλά και από το χωριό με τον παπά να έχει βάλει λιτούς και δεμένους για να την πείσουν να επιστρέψει.
Οι λόγοι που οδήγησαν την παπαδιά να εγκαταλείψει τον παπά αποτελούν το θέμα των ημερών  όχι μόνο στα όρια της ενορίας του αλλά στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων.
Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο τα όσα αποκαλύφθηκαν αλλά και ακούγονται έχουν φτάσει στα αυτιά του επισκόπου Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου, ο οποίο ως γνωστόν τρέφει ιδιαίτερη «συμπάθεια» γα τους ομοφυλόφιλους εναντίον των οποίων βγάζει πύρινους λόγος. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κληρικό ο οποίος ανήκει στη δύναμη της μητρόπολης την οποία διοικεί ό «Άγιος» Αιγιαλείας και Καλαβρύτων. 


Πηγή: PatrasTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου