Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Μεξικανός έχτισε πυραμίδα στην έρημο ύστερα από εντολή εξωγήινου

Μεξικανός έχτισε πυραμίδα στην έρημο ύστερα από εντολή εξωγήινουΈνας Μεξικανός αγρότης, ο Ραϊμούντο Κορόνα (Raymundo Corona), έχτισε μια πυραμίδα στην έρημο ύστερα από εντολές που πήρε -όπως ισχυρίζεται- από έναν εξωγήινο.



Ο Ραϊμούντο Κορόνα έχτισε τον σχεδόν 7 μέτρα ύψος πέτρινο πυραμιδοειδές ναό του μετά την επίσκεψη που δέχθηκε από έναν ψηλό άνδρα, τον Χερουλαΐκα, ο οποίος είχε μελιά μάτια, άσπρα μαλλιά και ερχόταν από έναν πλανήτη που ονομάζεται Νεφιλίν, ο οποίος είναι 20 φορές μεγαλύτερος από τη Γη.
Όπως εξήγησε σε συνέντευξή του σε μεξικανική εφημερίδα, ο εξωγήινος προερχόταν από τον αστερισμό του Ωρίωνα.
Έχτισε την πυραμίδα έξω από την πόλη Μονκλόβα, στην πολιτεία Κοαουίλα του Μεξικό, κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ.
Pyramid-Mexico-Aliens
Ο Κορόνα ήταν 33 ετών όταν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του τον επισκέφτηκε ο εξωγήινος το 1984.
«Μου είπε να χτίσω τον ναό σε σχήμα πυραμίδας», εξηγεί. «Όταν τον ρώτησα γιατί έπρεπε να έχει το σχήμα πυραμίδας, απάντησε ότι έπρεπε να είναι σαν την πίστη, κάτι που άνεμοι και καταιγίδες δεν θα μπορούσαν να μετακινήσουν και πάντα να δείχνει ψηλά».
Ανακαλώντας τη στιγμή εκείνης της επαφής, διηγήθηκε στη μεξικάνικη ημερήσια εφημερίδα La Vanguardia, ότι ο εξωγήινος τον προειδοποίησε:
«Πολλοί άνθρωποι θα γελάσουν μαζί σου, θα σε δυσφημίσουν και θα πουν ότι είναι μια πράξη παραφροσύνης, μια πράξη τρελού ή ενός ναρκομανή».
«Μου είπε ότι ήρθε από τον αστερισμό του Ωρίωνα, από έναν πλανήτη που λέγεται Νεφιλίν, ο οποίος είναι 20 φορές μεγαλύτερος από τη Γη και εκεί οι άνθρωποι μοιάζουν με εμάς».
«Ήταν ένας ψηλός άνδρας, με μάτια στο χρώμα του μελιού και άσπρα μαλλιά μακριά έως το έδαφος. Ήταν ξυπόλυτος και φορούσε ένα χιτώνα δεμένο με σχοινί».
Ο Κορόνα είπε ακόμα ότι εκείνες τις ημέρες η γυναίκα του ήταν έτοιμη να γεννήσει την κόρη τους και είχε δει στον ύπνο της τον εξωγήινο, πριν τον συναντήσει.
Ο εξωγήινος είχε κατηγορήσει τους ανθρώπους επειδή κατέστρεφαν τον πλανήτη τους.
Το Μεξικό είναι μια χώρα που οι ιστορίες για εξωγήινους αποτελούν καθημερινότητα. Μάλιστα στο Μεξικό αναφέρονται οι περισσότερες εμφανίσεις UFO από όλο τον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου