Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Κοιμήθηκα με πολλούς για να κάνω καριέρα» (φωτο)

Πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Κοιμήθηκα με πολλούς για να κάνω καριέρα» (φωτο)«Η αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκα με πολλούς άνδρες του χώρου. Κανείς από αυτούς όμως δεν με βοήθησε πραγματικά στις δισκογραφικές μου συμφωνίες. Πράγμα πολύ ενοχλητικό»


... δήλωσε η Λάνα Ντελ Ρέι.
Η Elizabeth Grant Woolridge (γεννημένη 21 Ιουνίου, 1985), γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα, Λάνα Ντελ Ρέι είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός.
Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη, στις 21 Ιουνίου 1985. Γονείς της είναι η Patricia Ann «Pat» (Hill) και ο Robert England Grant, Jr. Έχει δύο αδέλφια, ένα αδελφό και μία αδελφή, η οποία είναι φωτογράφος και εργάζονται μαζί. Μεγάλωσε στο Λέικ Πλάσιντ μέχρι τα 15 της και μετά στάλθηκε σ” ένα οικοτροφείο στο Κονέκτικατ για τρία χρόνια, για να αντιμετωπίσει την εξάρτηση της από το αλκοόλ.
Η Λάνα Ντελ Ρέι μετά την αποφοίτησή της από το γυμνάσιο, έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Geneseo, αλλά αποφάσισε να μην φοιτήσει εκεί. Πήγε να ζήσει για ένα χρόνο με τους θείους της, στο Λονγκ Άιλαντ, όπου εργαζόταν ως σερβιτόρα. Το ακόλουθο φθωνόπωρο, άρχισε να φοιτά στο Πανεπιστήμιο Fordham, μελετώντας τον κλάδο της φιλοσοφίας -γνωστή ως μεταφυσική, γιατί όπως είπε γεφύρωνε το χάσμα μεταξύ του Θεού και της επιστήμης. Η τεχνολογία θα μπορούσε να μας φέρει πιο κοντά στο να ανακαλύψουμε από πού ήρθαμε και γιατί. Έζησε στο Μπρονξ για τέσσερα χρόνια και στο Μπρούκλιν για άλλα τέσσερα.
Η Λάνα Ντελ Ρέι άρχισε να γράφει τραγούδια στα 18 της και υπέγραψε το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιο της το 2007 με την 5 Points Records.
Δείτε τη φωτογραφία με τη Λάνα Ντελ Ρέι:
58337f78b12299fd621cd6a03471209d_XL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου