Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ NASA: Αλλόκοτη μουσική απ’ τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης που φρίκαρε το πλήρωμα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ NASA: Αλλόκοτη μουσική απ’ τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης που φρίκαρε το πλήρωμα! (video)Η NASA, σε συνεργασία με το Science Channel, έδωσε στη δημοσιότητα τα ηχητικά ντοκουμέντα του Apollo 10 από το 1969, όπου ακούγονται ραδιοκύματα που θυμίζουν μουσική και… φρίκαραν το πλήρωμα! Το πλήρωμα του Apollo 10 άκουσε το 1969 ραδιοκύματα που θύμιζαν μουσική και ΔΕΝ ήταν από τη Γη. 

Ναι, καλά διαβάσατε! 

Η NASA αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα απόρρητες, για παραπάνω από 45 χρόνια, ηχογραφήσεις από εκείνη την αποστολή στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, δύο μήνες πριν από την ιστορική πρώτη επανδρωμένη προσγείωση του Apollo 11 στο φεγγάρι! 

Στο βίντεο που κυκλοφορεί, δε, από το σχετικό ντοκιμαντέρ του Science Channel, η αμηχανία και ο φόβος του πληρώματος στο άκουσμα αυτής της… περίεργης «μουσικής» είναι έκδηλα, με τους Thomas P. Stafford, John W. Young και Eugene A. Cernan να έχουν, πραγματικά… φρικάρει! 

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ έχει εξάψει, όπως είναι λογικό, τη φαντασία αρκετών στις ΗΠΑ και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια. Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, εκείνοι που λένε πως η «μουσική» αυτή δεν ήταν τίποτα περισσότερο από παλλόμενα στο κενό του διαστήματος ηλεκτρομαγνητικά κύματα. 

Ό,τι και να είναι, πάντως, το να βρίσκεσαι εκεί πάνω μόνος σου και να ακούς αυτόν τον ήχο (στο 2:03 για τους βιαστικούς…), είναι τουλάχιστον αντριχιαστικό… Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου