Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Στοιχηματικές "βόμβες" από το 365days-2blog!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για football girlsΦίλοι και φίλες, με αρκετή έμπνευση σήμερα η ομάδα του 365days-2blog σας προτείνει μερικές στοιχηματικές "βόμβες" που αξίζει να τους μπουμπουνίσεις μερικά ευρωπουλάκια!





Όπως θα έχετε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα δεν δίνουμε προγνωστικά διότι δεν έχουμε έμπνευση! Και η πολιτική μας είναι να δίνουμε προγνωστικά από τούτο το blog μόνο όταν πραγματικά πιστεύουμε ότι οι προτάσεις μας έχουν μεγάλες πιθανότητες να περάσουν και όχι να δίνουμε προγνωστικά και να παίρνουμε το κοσμάκι στο λαιμό μας επειδή έτσι πρέπει.

Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να δώσουμε κάποιες βόμβες που αξίζει να ρισκάρεις και αν χάσεις έχασες... αν όμως κερδίσεις θα τους σηκώσεις στον αέρα!

Λοιπόν χωρίς πολλά λόγια προτείνουμε :

Σεν Γκάλεν - Γιουνγκ Μπόις  1 (3.30)

Λα Κορούνια - Λεβάντε 2 (4.25)

Προτείνουμε επίσης να προηγηθεί η Νέα Σαλαμίνα επί της Ομόνοιας και η Ομόνοια να κερδίσει το παιχνίδι, η τιμή του εν λόγω στοιχήματος κυμαίνετε γύρω στα 8 ευρώ , σε εταιρίες όπως η bet365.

Κλείνοντας, δίνουμε το καλύτερο για το τέλος. Μια βόμβα που αν βγει θα κάνει πολλούς ευτυχισμένους, όσοι την παίξουν δηλαδή. Αυτή η ομάδα δίνει απόδοση από 15 μέχρι 17 ευρώ! 



Η Αρούκα, αγαπημένοι αναγνώστες, αν κερδίσει απόψε την Σπόρτινγκ δίνει την πιο πάνω απόδοση και αξίζει να της κάνεις ένα μικρό ποντάρισμα.


Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook και απόκτησε πρόσβαση στα πιο τρελά προγνωστικά αλλά και στις πιο hot ειδήσεις!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου