Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Τα 6 λάθη που κάνουν όλοι μετά το σεξ!


Τα 6 λάθη που κάνουν όλοι μετά το σeξΌταν το θέμα έρθει γύρω από τους κανόνες της σeξουαλικής υγείας, όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν πριν και κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής ώστε να προστατευτούν από τα διάφορα αφροδίσια νοσήματα και τις ασθένειες που κυκλοφορούν. Ποιος γνωρίζει όμως τι πρέπει να κάνει και αφού τελειώσει το σεξ, για να μην έχει κανένα πρόβλημα;





Φυσικά, η μεγαλύτερη προσοχή σαφώς και πρέπει να δίνεται πριν και κατά τη διάρκεια αυτής της δραστηριότητας, όμως που και που μπορείτε να παίρνετε ορισμένα μέτρα και μετά από αυτήν. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα 6 λάθη που ο περισσότερος κόσμος κάνει μετά το σeξ χωρίς να το γνωρίζει και προσπαθήστε να αποκτήσετε νέες συνήθειες, που θα εξασφαλίσουν ακόμα περισσότερο την προστασία σας:

1. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ουρούν μετά το σeξ:Δεν χρειάζεται να τρέξετε αμέσως στην τουαλέτα, αλλά καλό θα είναι να πάτε λίγα λεπτά αργότερα, γιατί έτσι μειώνετε τον κίνδυνο εμφάνισης της ουρολοίμωξης.

2. Οι γυναίκες δεν φροντίζουν πάντα την καθαριότητα της ευαίσθητης περιοχής τους μετά την επαφή: Είναι φυσιολογικό αν κάνετε σeξ αργά το βράδυ ή αν ξοδέψετε πολύ ενέργεια σε αυτό να θέλετε να κοιμηθείτε αμέσως μετά, όμως θα πρέπει να μαζέψετε όση ενέργεια σας έμεινε και να πάτε στο μπάνιο για να πλύνετε την ευαίσθητη περιοχή σας.

3. Δεν καθαρίζουν όλοι τα ερωτικά τους βοηθήματα μετά από την χρήση: Είναι μια βασική συνήθεια που δεν θα πρέπει να παραλείπετε. Μπορεί μετά το σeξ να μην είναι και το πιο ενδιαφέρον πράγμα, σκεφτείτε όμως να μην τα καθαρίσετε και την επόμενη φορά που θα πάτε να τα χρησιμοποιήσετε να πρέπει να διακόψετε τα παιχνίδια σας για να τα περιποιηθείτε τότε;!

4. Η στάση με τους γοφούς και τη λεκάνη ψηλά είναι σωστή μόνη αν θέλετε να γίνετε γονείς: Αν δεν θέλετε να μείνετε έγκυος. αφενός πάρτε τις κατάλληλες προφυλάξεις και αφετέρου αποφύγετε αυτήν την στάση. Γενικά, σε περίπτωση που έχει γίνει κάποια στραβή, μετά από το σeξ μην χαλαρώσετε με τα πόδια πάνω στον καναπέ απλωμένα, ούτε να καθίσετε σε εμβρυακή στάση. Βέβαια αυτό δεν εγγυάται ότι δεν θα συλλάβετε, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε το.

5. Οι περισσότεροι ξεχνούν να εξεταστούν πριν από κάθε νέα επαφή: Προσπαθήστε να κάνετε συνήθεια σας την εξέταση πριν από την επαφή με το κάθε νέο σας ταίρι, ώστε να είστε σίγουροι για το τι ακριβώς συμβαίνει.

6. Ξεχνάτε να πάρετε τα αντισυλληπτικά σας: Είναι πολύ βασικό να τηρείτε το πρόγραμμα της δοσολογίας σας, διαφορετικά η αντισύλληψη δεν θα λειτουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου