Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

To... άτακτο ξυπνητήρι που ξυπνάει της γυναίκες με οpγασμό!

To... άτακτο ξυπνητήρι που ξυπνάει της γυναίκες με οpγασμό!Το προϊόν αφορά μόνο γυναίκες. Σε αυτές άλλωστε απευθύνεται το... άτακτο ξυπνητήρι Little Rooster, που η διαφορά του με τα άλλα ξυπνητήρια είναι θεμελιώδης. 







Όλοι θα μισείτε τον θόρυβο που κάνει το ξυπνητήρι, ακόμα και αν έχετε βάλει κάππιο αγαπημένο σας τραγούδι. Ε, λοιπον το Little Rooster, υπόσχεται στις γυναίκες πως θα τις ξυπνά με ένα πολύ πιο... ευχάριστο τρόπο.

Το μυστικό του Little Rooster είναι πως δεν είναι μόνο ξυπνητήρι αλλά και δονητής. Έχει σχεδιαστεί λοιπόν με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξυπνάει τις γυναίκες με οpγασμό! Ναι, καλά διαβάσατε. Είχατε σκεφτεί ποτέ πιο ευχάριστο τρόπο;

Η μόνη διαφορά με τα άλλα ξυπνητήρια (εκτός από το ότι ειναι και δονητής) είναι πως δεν το αφήνεις δίπλα σου, αλλά οι γυναίκες που θέλουν να το αποκτήσουν, θα πρέπει να το φοράνε, αφού πρώτα το έχουν ρυθμίσει. Έτσι την κατάλληλη και επιθυμητή ώρα, αυτό θα «πιάσει δουλειά»!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όπως ο ήχος του ξυπνητηριού δυναμώνει μέχρι να το κλείσουμε, έτσι και οι δονήσεις του Littler Rooster δυναμώνουν και εντείνονται μέχρι το τελικό ξύπνημα.

«Ξυπνάς αργά, αισθησιακά, ευχάριστα», αναφέρει στην ιστοσελίδα του το Littler Rooster.
Το ξυπνητήρι έχει 27 «επίπεδα», όλα αθόρυβα, καθώς και «αναβολή» και… λειτουργία ταξιδίου. Είναι επαναφορτιζόμενο και έχει εγγύηση ενός έτους.

Tο Littler Rooster κυριολεκτικά ξεπούλησε κι έτσι αυτή τη στιγμή γίνονται δεκτές μόνο προπαραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας.Το κόστος είναι 69 λίρες- περίπου 80 ευρώ και η επόμενη παραλαβή αναμένεται τον Οκτώβριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου