Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Γιατί η σφαλιάρα στα οπίσθια είναι διεγερτική;;;

Το χτύπημα στον πισινό την ώρα του σεξ είναι η πιο ευγενική χορηγία των αντρών στο γυναικείο οργασμό…Σε όλη μου τη ζωή μόνο δύο γυναίκες συνάντησα που δεν τους άρεσε το πυγοράπισμα. Η μία ήταν μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος, σκληροπυρηνική φεμινίστρια, που βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα.
Εκείνο το διάστημα είχε κοιμηθεί με τρεις Έλληνες. Μου ζητούσε τα ρέστα επειδή όλοι οι άντρες σε αυτήν τη φαλλοκρατική χώρα που ζω υποτιμούν έτσι τις γυναίκες χτυπώντας τις στον πισινό! Η άλλη ήταν μία ερωμένη του καλύτερού μου φίλου.

Για την ακρίβεια, η ερωμένη εκείνη που τον παίδεψε περισσότερο από όλες για να κάνουν σεξ. Κορίτσι «γαλλικά-μπαλέτο-πιάνο», αν καταλαβαίνετε το στυλ. Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, οι βασικές ωφέλειες του πυγοραπίσματος που μπορέσαμε να καταγράψουμε είναι οι εξής: Στον πισινό (πυγή, αρχαιοπρεπώς) υπάρχουν νευρικές απολήξεις που κάνουν κάθε άγγιγμα ιδιαίτερα ερεθιστικό. Και όσο πιο έντονο το άγγιγμα, τόσο καλύτερο.

Ο ποπός είναι το μόνο σημείο του γυναικείου σώματος που είναι ανθεκτικό στον πόνο. Κάθε γυναίκα, ακόμη και η πιο δυναμική, στην πραγματικότητα θέλει να κατακτηθεί από έναν άντρα. Με το πυγοράπισμα της δείχνετε ξεκάθαρα ποιος έχει την εξουσία στο σεξ. Την κάνετε να νιώθει αδύναμη στα χέρια σας, ότι έχετε τον έλεγχο πάνω της. Το πυγοράπισμα είναι μία κίνηση που κάνουν ενστικτωδώς οι περισσότεροι άντρες, χωρίς κανείς να τους έχει πει αν αυτό αρέσει στις γυναίκες ή όχι.

Είναι κάπως όπως οι αρσενικές γάτες δαγκώνουν τις θηλυκές την ώρα του σεξ. Όλα αυτά μας υπενθυμίζουν ότι κάτω από τα ρούχα, το μέικ απ και τους καλούς τρόπους που χρησιμοποιούμε για να φλερτάρουμε, την ώρα που πέφτουμε στο κρεβάτι επιστρέφουμε στην εποχή που βρισκόμασταν στη ζούγκλα. Το πυγοράπισμα έχει κάτι το παιδικό.

Μας θυμίζει τις ξυλιές στον πισινό που μας έδινε ο μπαμπάς μας όταν ήμασταν άτακτα παιδιά. Τα χρόνια που ακολούθησαν γεμίσαμε ενοχές, προδώσαμε, απατήσαμε, κλέψαμε τον άντρα κάποιας άλλης, είπαμε ψέματα. Είναι λυτρωτικό κάποιος επιτέλους να μας λέει «είσαι πολύ κακό κορίτσι» και να μας τις βρέχει, αλλά να ξέρουμε ότι ουσιαστικά μας αγαπάει. Γιατί ο μπαμπάς πάντα μας αγαπάει. Αν, λοιπόν, δεν έχετε ήδη βάλει αυτό το παιχνίδι στην ερωτική σας ζωή, να ξέρετε ότι είναι σχεδόν απαραίτητο για να σας ερωτευτεί μία γυναίκα. Αν είναι εκείνη από πάνω, χρησιμοποιήστε τα ελεύθερα χέρια σας για μερικές ξυλιές. Καθώς το χέρι πέφτει πάνω στο σύμβολο του φεγγαριού, το γραπώνει, για να μπορείτε έτσι να την ανεβοκατεβάζετε και να την καθοδηγείτε όπως θέλετε εσείς.

Το χέρι ξαναπέφτει μετά από λίγο με δύναμη, ξαναγραπώνει και ούτω καθεξής. Το ιδανικό είναι όταν είστε εσείς πίσω της. Φροντίστε να την κρατάτε σφιχτά από τη μέση και με τα δύο χέρια. Κάθε τόσο, το ένα χέρι φεύγει για να κατέβει στον πισινό της. Και βέβαια πρέπει να πέφτει με ανοιχτή παλάμη, ώστε να ακούγεται ο ήχος του χαστουκιού. Οι ξυλιές, ωστόσο, δν είναι ένα παιχνίδι μόνο για την κρεβατοκάμαρα. Σε ανύποπτες φάσεις, καθώς εκείνη στρώνει το κρεβάτι ή βάφεται, σηκώστε τη φούστα της και ρίξτε της μια-δυο. Οτιδήποτε λάθος κι αν κάνει, αν ας πούμε σας έστησε στο ραντεβού, πείτε της ότι είναι πολύ κακό κορίτσι, ξαπλώστε τη στα γόνατά σας και σηκώστε ξανά τη φούστα. Και, τέλος, τις χαλαρές ώρες που της κάνετε μασάζ για να αποκοιμηθεί, ξυπνήστε λίγο το ζώο μέσα της.

Κατεβάστε της το εσώρουχο, χαϊδέψτε και ύστερα «ζυμώστε» με δύναμη την περιοχή και ρωτήστε την τι θέλει να κάνετε. Αν αυτό που σας πει δν σας αρέσει («τίποτα, να κοιμηθούμε», για παράδειγμα), δώστε τις μερικές ξυλιές.

Αν η φίλη σας δεν είναι μαθημένη σε αυτά τα παιχνίδια, ίσως στην αρχή σαστίσει. Δημιουργήστε οπωσδήποτε ρομαντική ατμόσφαιρα για να χαλαρώσει. Μπορείτε, λόγου χάριν, να βάλετε να παίζει ένας κλασικός ρομαντικός σκοπός, του στυλ «touch me with your naked hand, touch me with your glove, dance me till the end of love». Και σίγουρα αυτήν τη φορά θα προσέξει καλύτερα τους στίχους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου