Πρόκειται για μοσχαρίσιο κρέας από βοοειδή που ζουν αποκλειστικά στο νησί Σοντοσίμα ή Νήσος Σόντο της Εσωτερικής Θάλασσας της Ιαπωνίας και τρέφονται μόνο με υποπροϊόντα ελιάς.
Η διατροφή τους είναι το μυστικό για τις πολύ λεπτές ίνες και το ζουμερό κρέας που μαγειρεύεται γρήγορα χωρίς να αλλοιώνει τη γεύση.
Τα καλύτερα εστιατόρια έχουν ειδικούς σεφ που εξειδικεύονται στο μαγείρεμα του Sanuki Wagyu, συνήθως είναι το ακριβότερο πιάτο σε ένα μενού και σερβίρεται χωρίς καμία σάλτσα, αφού η γεύση του είναι εξαιρετικά δυνατή και πλούσια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου