Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Το μοντέλο που έχει κάνει πάνω από 100 πλαστικές -Εχει αφαιρέσει 6 πλευρά [εικόνες]

Στην Πίξι Φοξ δεν άρεσε καθόλου η εξωτερική της εμφάνιση, γι' αυτό και αποφάσισε να καταφύγει στις πλαστικές επεμβάσεις.
Φωτογραφία: Margareta Sandeback/Barcroft


Σήμερα, με πάνω από 100 αισθητικές εγχειρήσεις εξακολουθεί να μην είναι χαρούμενη με την εμφάνισή της.
Η Σουηδέζα, που ζει πλέον στην Βόρεια Καρολίνα, έχει προχωρήσει στην αφαίρεση 6 πλευρών της, διότι της αρέσει να φοράει κορσέδες και επιθυμεί να μοιάζει στις γυναίκες τις Βικτωριανής εποχής. Μάλιστα, επιθυμεί να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για την πιο μικρή μέση του κόσμου.
Η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι να φτάσει στο «επιθυμητό αποτέλεσμα», με την οικογένειά της να εκφράζει φόβους για την υγεία της.
Η επιδίωξη της «πλαστικής τελειότητας» έρχεται σε αντίθεση με τον τρόπο ζωής της οικογένειάς της, η οποία ζει στην αγροτική περιοχή Γκέφλε της Σουηδίας. Οι γονείς και η μεγαλύτερή της αδελφή δηλώνουν σοκαρισμένοι και ανήσυχοι με την ακραία εικόνα της αγαπημένης τους.
Η μητέρα της Αννα-Λένα, που εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία, φοβάται πως η κόρη της δεν μπορεί να αντέξει όλες τις εγχειρήσεις.
«Τώρα είναι 26, τι θα συμβεί στα 62 της; Και ήταν τόσο όμορφη πριν», λέει η μητέρα της, όπως αναφέρει η Daily Mail.
«Τώρα είναι χαριτωμένη αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο», προσθέτει.
Από την πλευρά του, ο πατέρας της Καρλ Αξελ είπε: «Δεν μας είπε τίποτα όταν ξεκίνησε τις χειρουργικές επεμβάσεις και ακόμη και τώρα δεν υπάρχουν πολλά που μας λέει».
«Ηταν ένα σοκ για όλους μας», τόνισε.
Η Πίξι έχει κάνει αυξητική στήθους, χειλιών και οπισθίων, δύο βλεφαροπλαστικές, ενώ έχει αλλάξει μέχρι και χρώμα από τα μάτια της. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις επεμβάσεις που έχει κάνει και όπως δηλώνει δεν πρόκειται να σταματήσει.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου