Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

10 τρελά στοιχήματα που δεν θα έβαζες ποτέ!

Δέκα στοιχήματα που αποδεικνύουν πως σε πολλές περιπτώσεις η ανθρώπινη βλακεία και η υπεροψία δεν έχει όρια. Ωστόσο, σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις οι τολμηροί που στοιχημάτισαν δεν έχασαν μόνο την αξιοπρέπεια ή τα χρήματά τους, αλλά και τις ζωές τους.

10. Το στοίχημα του εκδότη

Εκδότης της B.Cerf στοιχημάτισε με έναν πελάτη του ότι δεν θα μπορούσε να γράψει παιδικό βιβλίο χρησιμοποιώντας 50 διαφορετικές λέξεις. Ο πελάτης ήταν ο Dr. Seuss, ο οποίος έγραψε το "Πράσινα Αυγά και Σαλάμι", που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
9. Στοιχημάτισε να φάει 30 ωμά αυγά και πέθανε

Ένας άνδρας από την Τυνησία στοιχημάτισε με τους φίλους ότι μπορούσε να φάει 30 ωμά αυγά ταυτόχρονα. Ο ίδιος κατάφερε να καταναλώσει 28 και ξαφνικά αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στομάχι, με αποτέλεσμα να πεθάνει μετά από λίγες ώρες.
8. Άνδρας κάνει επέμβαση στήθους

Ένας άνδρας στοιχημάτισε 100.000 δολάρια για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να βάλει επιθέματα σιλικόνης στο στήθος του και να τα κρατήσει για έναν ολόκληρο χρόνο. Ο συγκεκριμένος άνδρας όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα, αλλά έχει διατηρήσει μέχρι σήμερα τα επιθέματα.
7. Στοιχημάτισε τη γυναίκα του σε παιχνίδι πόκερ και την έχασε

Ένας Ρώσος παίχτης του Πόκερ χρησιμοποιούσε τη γυναίκα του σαν γούρι, σε ένα από τα παιχνίδια έκανε το λάθος να τη βάλει ως έπαθλο. Έτσι, χάνοντας από τον αντίπαλο έχασε και τη γυναίκα του, που τον χώρισε και παντρεύτηκε τον νικητή.
6. Έβαλε στοίχημα, πήρε ένα ολόκληρο κουτί με Βιάγκρα και πέθανε

Δυο γυναίκες έβαλαν στοίχημα με έναν άνδρα, το ποσό των 4.795 δολαρίων, ότι δεν θα καταφέρει να τις ικανοποιήσει σεξουαλικά για 12 ολόκληρες ώρες. Ωστόσο ο άνδρας πήρε ένα κουτί με χάπια Βιάγκρα και κέρδισε το στοίχημα. Μετά από τη λήξη του στοιχήματος πέθανε από καρδιακή προσβολή.
5. Ο Richard Branson αναγκάστηκε να κυκλοφορήσει σαν αεροσυνοδός

Ο Richard Branson είχε βάλει στοίχημα ότι η ομάδα που υποστήριζε στην Formula1 θα κέρδιζε αυτή που υποστήριζε ο Tony Fernandes, με αποτέλεσμα να ντυθεί σαν αεροσυνοδός για μια ημέρα και να κυκλοφορήσει στους δρόμους με τη συγκεκριμένη ενδυμασία.
4. Το στοίχημα της ρώσικης ρουλέτας

Οι φίλοι του Σιλβέστερ Μπρίντελ στοιχημάτισαν εναντίον του ότι δεν θα τολμούσε να κρατήσει στο στόμα του ένα όπλο με τέσσερις σφαίρες και να τραβήξει τη σκανδάλη. Ωστόσο, ο ίδιος αποδείχθηκε πολύ θαρραλέος με αποτέλεσμα να κερδίσει το στοίχημα, αλλά να χάσει τη ζωή του.
3. Το στοίχημα της μάσκας

Ο Χάρι Μπένσλεϊ στοιχημάτισε ότι μπορούσε να γυρίσει τον κόσμο χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Έτσι, φόρεσε μια σιδερένια μάσκα και ταξίδεψε από το Λονδίνο στη Κίνα, ωστόσο το ταξίδι του διεκόπη από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κατάφερε να παντρευτεί!
2. Οι ηττημένοι στο ποδόσφαιρο "χτυπούν" τατουάζ που επιλέγουν οι νικητές

Οι ηττημένοι των παιχνιδιών του αμερικάνικού ποδοσφαίρου, που έχουν βάλει στοίχημα για τη νίκη, είναι αναγκασμένοι να κάνουν τατουάζ οτιδήποτε επιλέξει ο αντίπαλος, που είναι και νικητής. Με αποτέλεσμα, σχέδια όπως αρκουδάκια, μονόκεροι και το πρόσωπο του Justin Bieber να αποτελούν τα συνηθέστερα.
1. Ο George Lucas και o Steven Spielberg στοιχημάτισαν για την επιτυχία του "Πολέμου των Άστρων"

Ο παραγωγός George Lucas προσέγγισε ανήσυχος τον Steven Spielberg κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Πολέμου των Άστρων", σχετικά με την επιτυχία της ταινίας. Επειδή ο ίδιος πίστευε ότι η ταινία δεν θα είχε ιδιαίτερη επιτυχία στοιχημάτισε με τον Spielberg το 2.5% των εσόδων. Έτσι, η ταινία που έσπασε τα ταμεία έκανε τον σκηνοθέτη κατά 47 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου