Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Έφτιαξαν ευλογημένο αυτόματο όπλο για να μην το χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι

Έφτιαξαν ευλογημένο αυτόματο όπλο για να μην το χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοιΚατασκευαστής όπλων από την Φλόριντα έβγαλε στο εμπόριο αυτόματο όπλο που δεν "μπορεί να χρησιμοποιήσει κανένας μουσουλμάνος".



Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, το κόστους 1.400 δολαρίων Christian' AR-15 ή αλλιώς ο "Σταυροφόρος", έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να φέρει χαραγμένα λόγια από τον Ψαλμό 144:1 της Βίβλου: "Ευλογητός ο Κύριος, ο Οποίος εκπαιδεύει τα χέρια μου για τον πόλεμο και τα δάχτυλά μου για τη μάχη", λόγια που είναι χαραγμένα και στο ναό τον Ναϊτών.
"Στην αρχή δεν πίστευα ότι λειτουργεί, αλλά τελικά πιάνει", αναφέρει ο Ben "Mookie" Thomas στο διαφημιστικό video του όπλου.
"Αυτό μας εξασφαλίζει ότι κανένας μουσουλμάνος τρομοκράτης δεν θα πάρει το όπλο στα χέραι του, το οποίο θα στρέψει κατά ενός άλλου ανθρώπου".
Η ασφάλεια του όπλου έχει τρεις θέσεις: Ειρήνη, πόλεμος και Θέλημα Θεού.
Πάντως, σύμφωνα με τον Hasan Shibly, επικεφαλής του συμβουλίου των Ισλαμο-Αμερικανικών σχέσεων, με έδρα την Φλόριντα, μόνο μία μαζική επίθεση με όπλο, έγινε από μουσουλμάνο, φέτος στις ΗΠΑ, από τις 260 συνολικά επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου