Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε την αρχηγό μεξικανικού καρτέλ που την πρόδωσε o δολοφόνος εραστής της επειδή ήταν σκληρή και τον τρόμαζε

Δείτε την αρχηγό μεξικανικού καρτέλ που την πρόδωσε o δολοφόνος εραστής της επειδή ήταν σκληρή και τον τρόμαζε
Μία φοβερή και τρομερή γυναίκα, αρχηγός μεξικανικού καρτέλ, που είχε γίνει διαβόητη επειδή απήγαγε και βασάνιζε τα θύματα της, κόβοντάς τους χέρια και πόδια, προδόθηκε και έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Αυτός που την κατέδωσε ήταν ο δολοφόνος εραστή της, επειδή τον τρόμαζε το πόσο σκληρή είχε γίνει.



Η ταυτότητα και η δράση της Melissa 'La China' Calderon, αποκαλύφθηκε στην αστυνομία από τον δολοφόνο φίλο της, δεύτερο στην ιεραρχία του καρτέλ, Pedro 'El Chino' Gomez, ο οποίος κατηγορεί την ερωμένη του για 180 φόνους.
kartel_3.JPG
Η πιο ισχυρή γυναίκα του οργανωμένου εγκλήματος εμπορίας ναρκωτικών στο Μεξικό, συνελήφθη την Κυριακή, όταν ο El Chino έδωσε πληροφορίες στην αστυνομία για τις κρυψώνες της ερωμένης του, σε αντάλλαγμα καλύτερης μεταχείρισης για τον ίδιο.
kartel_5.JPG
Το αγόρι της China πήγε στην αστυνομία, γιατί όπως είπε είχε τρομοκρατηθεί από το "τέρας που είχε γίνει" το κορίτσι του.
kartel_4.JPG
Η La China είχε ανέβει γρήγορα στην κορυφή της ιεραρχίας του καρτέλ επειδή ήταν αδίστακτη σκληρή και ατρόμητη.
kartel_6.JPG
Η 30χρονη Melissa Margarita Calderon Ojeda, ήταν γνωστή με το παρατσούκλι 'La China', δηλαδή η "Ασιάτισσα" και ήδη από το 2005, στα 20 της, άρχισε να εργάζεται για το καρτέλ Damaso.
kartel_2.JPG
Μάλιστα έγινε αρχηγός του ένοπλου τμήματος του καρτέλ, τρία χρόνια μετά, το 2008.
kartel_10.JPG
Οι φόνοι στης Baja California Sur όπου δραστηριοποιούνταν, τριπλασιάστηκαν στα χρόνια της κυριαρχίας της 30χρονης, ενώ έγινε διάσημη για τις απαγωγές και τους ακρωτηριασμούς των θυμάτων της, ώστε να παραδειγματίζονται όσοι είχαν σκοπό να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά της.
kartel_8.JPG
Η Calderon είχε γίνει αγαπητή στους άνδρες της, αφού τους προμήθευε με τσάντες γεμάτες κοκαΐνη, αν θεωρούσε πως την υπηρετούσαν καλά.
kartel_9.JPG
Έφυγε από το καρτέλ Damaso και ανακοίνωσε την σύσταση δικιάς της οργάνωσης, η σκληρότητα της οποίας οδήγησε την αστυνομία στο να την κάνει Νο 1 καταζητούμενη.
kartel_7.JPG
Ο Rogelio 'El Tyson' Franco (στα αριστερά) ήταν ο λογιστής του καρτέλ, ο Sergio 'El Scar' Beltran (στο μέσο) ηταν ο λογιστής, ενώ ο Pedro 'El Peter' Cisneros (δεξιά) ήταν ο επικεφαλής πωλήσεων ναρκωτικών και υπεύθυνος για την πώληση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου