Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

10 Πράγματα που ΔΕΝ φαντάζεσαι καν ότι Υπάρχουν. Το 8ο…. θα σε σοκάρει (Video)

1-2718-600x264
Παθήσεις που μπορεί να μοιάζουν με ψέμα αλλά δυστυχώς είναι αληθινές...

Το 365days-2blog σας παρουσιάζει 10 απίστευτες παθήσεις...

Φαινόμενο Χωρικού Προσανατολισμού
Η Μπογιάνα Ντανίλοβιτς ίσως είναι η μοναδική γυναίκα στον κόσμο, με την διαταραχή που είναι γνωστή ως χωρικό φαινόμενο προσανατολισμού. Κυριολεκτικά βλέπει τον κόσμο ανάποδα.
«Μπορεί να φαίνεται απίστευτο σε άλλους ανθρώπους, αλλά για μένα αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό,» δήλωσε η Ντανίλοβιτς, 28 ετών στην εφημερίδα Blic της Σερβίας.
Διπλή κόρη οφθαλμού (Pupula Duplex)
Όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομα, αυτή η σπανιότητα συμβαίνει όταν κάποιος έχει δύο κόρες στο ίδιο μάτι. Είναι τόσο σπάνιο, που οι γιατροί δεν είναι σίγουροι αν είναι πραγματικό ή όχι, καθώς δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία.
Σύνδρομο μυρωδιάς ψαριού
Αυτή η ιδιόμορφη κατάσταση που ονομάζεται Trimethylaminuria, έχει διαγνωστεί σε περίπου 200 ανθρώπους, και οι πάσχοντες αναδύουν τη μυρωδιά της σήψης ψαριών από το σώμα τους.

Αλλεργία στο νερό (Aguagenic Urticaria)

Με λιγότερες από 100 περιπτώσεις που να έχουν αναφερθεί από τη δεκαετία του ’60, οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτή την κατάσταση έχουν μια αλλεργική αντίδραση, όταν έρχονται σε επαφή με νερό για λίγα λεπτά.
 Συγγενής αναισθησία
Αν και αυτό φαίνεται να έρχεται κατευθείαν από μια ταινία του James Bond, οι άνθρωποι με αυτή τη σπάνια πάθηση απλά δεν μπορούν να αισθανθούν πόνο.

Γαστροσχιστία
Είναι ένα εκ γενετής ελάττωμα όπου το έντερο του εμβρύου αναπτύσσονται έξω από το σώμα του μωρού, μέσα από μια τρύπα δίπλα από τον αφαλό. Λιγότερες από 2.000 τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες ετησίως.
Μεθαιμοσφαιριναιμία
Όσοι πάσχουν από αυτή τη πάθηση, το δέρμα τους μετατρέπεται σε μπλε χρώμα.
Επιδερμική δυσπλασία 
Η διαταραχή αυτή καθιστά εξαιρετικά ευπαθή σε ανθρώπινα θηλώματα (HPV), τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε ταχεία ανάπτυξη του όγκου του δέρματος σε ολόκληρο το σώμα. Γνωστό και ως «σύνδρομο του ανθρώπου-δέντρου»
Προγηρία
Τα παιδιά που γεννιούνται με προγηρία βιώνουν ένα ταχύ ρυθμό της γήρανσης του σώματός τους και δυστυχώς έχουν ένα προσδόκιμο ζωής μόλις 13 χρόνια.
Υπερτρίχωση
Οι πάσχοντες βιώνουν την ανάπτυξη τριχών σε όλο το σώμα τους, που υπερβαίνει το μέσο όρο. Μερικές φορές ονομάζεται «σύνδρομο λυκάνθρωπος»
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες για αυτές τις ασθένειες και αφήστε μας τα σχόλιά σας. Μοιραστείτε αυτές τις γνώσεις με τους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου