Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Συνελήφθη ο Πούτιν από τους Τούρκους 43 χρόνια πρίν;


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε συλληφθεί από τους Τούρκους 43 χρόνια πριν! 




Ο Πούτιν, 20 μόλις ετών, τότε, συνελήφθη με την κατηγορία της κατασκοπείας και απελάθηκε, το 1970, όπως υποστηρίζει ένας Τούρκος που υποτίθεται ότι δούλευε μαζί του. 

Ο Πούτιν, σύμφωνα με τον Αντέμ Αλμπαϊράκ, υποτιθέμενο συνάδελφο του Πούτιν σε διυλιστήριο της Σμύρνης, παρίστανε το στέλεχος ρωσικής εταιρείας. «Είχαμε σοβαρές υποψίες προς το πρόσωπό του θεωρώντας πως επρόκειτο για Ρώσο κατάσκοπο καθώς ήταν πολύ νεαρός για να είναι τόσο υψηλόβαθμο στέλεχος», λέει ο Αλμπαϊράκ. 

Σύμφωνα με τον ίδιο η μυστική αστυνομία συνέλαβε τον Πούτιν μαζί με έναν ρωσικής καταγωγής οξυγονοκολλητή που φωτογράφιζαν το διυλιστήριο. Όπως αναφέρει ο Αλμπαϊράκ οι δύο Ρώσοι φοβούντο ότι θα σταλούν στην Σιβηρία επειδή πιάστηκαν. 


«Ο οξυγονοκολλητής κρεμάστηκε. Η αστυνομία τον βρήκε κρεμασμένο σε ένα δέντρο. Δεν πίστευε ότι θα άντεχε στην Σιβηρία. Αργότερα άκουσα ότι ο Πούτιν πήγε στην Σιβηρία, μετά την απέλασή του από την Τουρκία. Πολλά χρόνια μετά άκουσα το όνομά του και πάλι όταν έγινε επικεφαλής της KGΒ», υποστηρίζει ο Αλμπαϊράκ. 

«Φωτογράφιζε συνεχώς. Ασχολείτο μόνο με τη δουλειά του και τηρούσε τις αποστάσεις από όλους. Ήταν συνέχεια μαζί με τον φίλο του Τουρίσκιν. Ο μηχανικός Ιλία Νερόζνακ ήταν ο τρίτος στη ρωσική παρέα. Ο Ίλια χαρακτήριζε πάντα τον Πούτιν το μεγάλο αφεντικό και αναρωτιόμουν πως ένας 40αρης φοβόταν έναν νεαρό. Ακόμα και ο Ίλια πίστευε πως ο Πούτιν ήταν πράκτορας της KGB», είπε ο Αλμπαϊράκ. 

«Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι ο Πούτιν έγινε πρόεδρος της Ρωσίας», κατέληξε ο Τούρκος. Τώρα κατά πόσο όλα αυτά ισχύουν ή όχι δύσκολα θα γίνει γνωστό. Εξάλλου, λογικά, οι τουρκικές αρχές θα έχουν καταγράψει στα αρχεία τους ένα τέτοιο γεγονός. Αναμένουμε. 


mignatiou.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου