Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Δηλαδή κύριε Ίβιτς για όλα φταίει ο Τζαβέλλας;

Αποτέλεσμα εικόνας για τζαβελλας ιβιτσ

Αυτά που γίνονται στο ΠΑΟΚ είναι εξωφρενικά και ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Ίβιτς.





Το να κερδίζεις 3-1 μια ομάδα που φημίζεται για την άμυνα της και στην συνέχεια να χάνεις με 3-4 από μια ομάδα που έχει να σκοράρει 4 γκολ εκτός έδρας από το καιρό που άρχισε να κτίζεται .. η Αμφίπολη. 

Κερδίζεις 2-0 στο ημίχρονο μια ομάδα που παραδοσιακά χάνεις βαθμούς και δεν κάνεις το αυτονόητο. Ποιο είναι αυτό; Γέμισε το κέντρο σου να πάρεις την κατοχή, βάλε τον Κάμπος ως μοναδικό προωθημένο να φεύγει στη κόντρα, αφού ήθελες να βγάλεις τον Ροντρίγκες, και θα τσέπωνες τους 3 βαθμούς για πλάκα κύριε Ίβιτς.  

Ρίχνεις το φταίξιμο στους παίκτες σου, κάνεις άνω κάτω τα αποδυτήρια σου και βγάζεις την ουρά σου απέξω κύριε Ιβιτς. Η συμπεριφορά σου κύριε Ίβιτς είναι απαράδεκτη και αψυχολόγητη. Συμπεριφέρεσαι σαν οπαδός και αυτό φάνηκε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όταν τραβούσες τους παίκτες σου έξω, παρά σαν προπονητής.

Διώχνεις τον Κάτσε και τον Χατζηισαϊα που ίσως είναι ο πιο εύελπης νεαρός αμυντικός και φέρνεις τον Βαρέλα που από την ημέρα που ήρθε χορεύει ζεϊμπέκικο μέσα στο γήπεδο. Επιμένεις να κρατάς παροπλισμένο τον Περέιρα που είναι ο μοναδικός σου επιθετικός που μπορεί να ντριμπλάρει , ενώ αφήνεις έξω τον Πέλκα που πέρσι έδειξε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο ποδοσφαιριστή. Ξέγραψες και τον Χαρίση που είναι το μοναδικό σου χαφ που μπορεί να σκοράρει από μακριά.

Τώρα μετά από αυτά τα σκανδαλώδη λάθη κύριε Ίβιτς κάνεις το μέγα λάθος. Σε μια δύσκολή στιγμή αντί να μπεις μπροστά, ρίχνεις τον Τζαβέλλα στη β' ομάδα ενώ πριν λίγες μέρες με την δική σου συγκατάθεση ανανεώνεται το συμβόλαιο του. Δηλαδή για όλα τα κακά φταίει ο Τζαβέλλας; Και αφου το ήξερες ότι ο Τζαβέλλας είναι η πηγή του κακού γιατί τον έβαζες βασικό; Γιατί δεν τον έθεσες εκτός ομάδας από πριν;

Η συμπεριφορά του Ίβιτς αγαπητοι αναγνώστες μόνο κακό μπορεί να κάνει στο ΠΑΟΚ. Ακόμα και δίκαιο να έχει με τη περίπτωση Τζαβέλλα, δεν μπορείς να εκθέτεις έτσι ένα παίκτη που αν μη τι άλλο παίζει στο γήπεδο με την ψυχή του και αποτελεί ένα στυλοβάτη στην ασπρόμαυρη  άμυνα. Αν ο Τζαβέλλας είναι η πηγή του κακού έπρεπε να μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο και τα προβλήματα του ΠΑΟΚ να μείνουν εντός των τειχών.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα κανονικό προπονητή, που να αντιδρά σαν προτονητής, σαν ψυχολόγος, σαν πατέρας και όχι σαν ένα μαθητευόμενο μάγο. Είναι η στιγμή που πρέπει να έρθει στην ομάδα κάποιος σαν το Φερνάντο Σάντος, ένας κανονικός προπονητής.

Αποτέλεσμα εικόνας για πάμπος χριστοδούλουΑς κοιτάξει λίγο και στη Κύπρο, γιατί εκεί υπάρχει κάποιος προπονητής που κάνει θαύματα. Πάμπος Χριστοδούλου ονομάζεται και είναι προπονητής στην ΑΕΛ, όπου πριν μερικά χρονάκια πήρε πρωτάθλημα με την εν λόγω ομάδα μετά από 44 χρονάκια(!) και τώρα φιγουράρει στη δεύτερη θέση του Κυπριακού πρωταθλήματος με ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ.

Και όσοι θα τρέξουν να πουν "έλα μωρέ ποιο κυπριακό πρωτάθλημα", ας δουν την προϊστορία των τελευταίων χρόνων μεταξύ των Κυπριακών και των Ελληνικών ομάδων...

2 σχόλια:

  1. Ανυπόγραφα άρθρα? Πολύ . . . δημοσιογραφικό αυτό!!!! Έλεος. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άρθρα τα υπογράφει το 365days-2blog και εκφράζουν μοναχά απόψεις και τίποτα περισσότερο. Μπορεί οποιοσδήποτε διαφωνεί να επικοινωνήσει μαζί μας, να αρθρογραφήσει ο ίδιος την αντίθετη άποψη και το 365days-2blog θα το δημοσιεύσει χωρίς λογοκρισία!

      Διαγραφή