Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Τέτοιες γνώσεις έχουν μόνο οι πάμπλουτοι - 10 μυστικά για διαμάντια, βίλες και Ferrari

Τέτοιες γνώσεις έχουν μόνο οι πάμπλουτοι - 10 μυστικά για διαμάντια, βίλες και FerrariΟ κόσμος των πλουσίων είναι γεμάτος με υπερβολή και μικρά, πολυτελή μυστικά.
Δείτε παρακάτω μερικά πράγματα που θα μπορούσατε να γνωρίζετε μόνο αν ήσασταν σε θέση να διαθέτετε μια Lamborghini, τα πιο σπάνια διαμάντια ή ένα αρχοντικό δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων.
Σόου στο χιόνι
Lamborghini
Η 200.000 δολαρίων, Lamborghini Huracan και το 500.000 δολαρίων Aventador είναι οχήματα με τετρακίνηση, κατάλληλα για συνθήκες χιονιού.
90 λεπτά για να ανοίξει
Safe Source
Ακόμα και τα πιο ασφαλή χρηματοκιβώτια στον κόσμο μπορούν να σπάσουν με ένα καμινέτο σε μόλις 90 λεπτά, λέει ο Greg Simonian, πρόεδρος του Westime, μια εταιρείας που πουλά πανάκριβα ρολόγια και χρηματοκιβώτια.
Θωρακισμένα αυτοκίνητα
SLSR Armored SUV
Η τιμή για μια θωρακισμένη έκδοση για τα περισσότερα αυτοκίνητα, είναι διπλάσια από αυτή που θα πληρώνατε σε μια αντιπροσωπεία.
Ποια αυτοκίνητα θωρακίζονται περισσότερο; Ο Philip Daskal, αντιπρόεδρος των πωλήσεων για τα τεθωρακισμένα οχήματα Ίνκας, είπε ότι τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων της εταιρίας που θωρακίζονται είναι η Mercedes-Benz S-Class, η G-Wagon και το Lexus LX 570.
Βουνό δισεκατομμυριούχων
SLSR Billionaire Mountain
Ακόμα και οι πλουσιότερες πόλεις στον κόσμο έχουν «πολυτελείς περιοχές». Στο Άσπεν, στο Κολοράντο, το Red Mountain, το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως «Βουνό των δισεκατομμυριούχων», το πιο ακριβό σπίτι πωλείται 65 εκατομμύρια δολάρια.
Όσο ακριβότερο, τόσο το καλύτερο
SLSR selling cars
Είναι πιο εύκολο να πουληθεί ένα αυτοκίνητο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων απ ότι να πουληθεί ένα αξίας 100.000 δολαρίων, λέει ο Elliot Cuker, ένας έμπορος αυτοκινήτων, ο οποίος βρίσκει σπάνια και κλασικά αυτοκίνητα για τους πλούσιους αγοραστές σε όλο τον κόσμο.
Νοκ, νοκ. Ποιος είναι εκεί; Κανείς...
Spec House
Πολλά από τα πιο ακριβά σπίτια του κόσμου είναι άδεια. Μερικά από αυτά, είναι τα εξοχικά σπίτια πλουσίων και άλλα απλά περιμένουν έναν πλούσιο αγοραστή.
Μυστική υπηρεσία
Diamond
Πολυτελή καταστήματα κοσμημάτων, όπως τα κοσμηματοπωλεία Graff, έχουν ένα μυστικό δωμάτιο όπου καλούν μόνο τους πλουσιότερους πελάτες τους, για να τους δείξουν τα πραγματικά «πετράδια».
Απίστευτα αρχοντικά για απίστευτα πλούσιους
SLSR Aspen House
Αυτές οι ιδιοκτησίες είναι μόνο για τους πάμπλουτους. Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να δει τα αρχοντικά αυτά που βρίσκονται στην αγορά, ίσως χρειαστεί να υποβληθεί πρώτα σε οικονομική επιθεώρηση των περιουσιακών του στοιχείων.
Βάψτε το κόκκινο
SLSR: Ferrari
Οι μισές από όλες τις Ferrari, είναι κόκκινες. Και πολλοί που τις κατέχουν, διαλέγουν ένα χρώμα που ονομάζεται Rosso Corsa ή «αγωνιστικό κόκκινο».
Όλες οι Ferrari έχουν τον ίδιο ήχο
SLSR Ferrari engine
Κάθε κινητήρας της Ferrari έχει τον ίδιο ήχο, ο οποίος είναι κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου