Κυριακή 26 Απριλίου 2015

$300.000 για τους νικητές του «World of Tanks»

$300.000 για τους νικητές του «World of Tanks»
Ένας εικονικός 3ος παγκόσμιος πόλεμος αναμένεται να εξελιχθεί το Σαββατοκύριακο στη Βαρσοβία, όπου είναι στραμμένα τα βλέμματα των οπαδών των ψηφιακών πολεμικών παιγνιδιών.

 

Εκεί η "Kυπριακή" Wargaming, διοργανώνει τον 15ο κατά σειρά, παγκόσμιο τελικό του εξαιρετικά δημοφιλούς παιγνιδιού «World of Tanks», που θα κρίνει τον παγκόσμιο νικητή, μοιράζοντας χρηματικά έπαθλα αξίας 300.000 δολαρίων.  

 Η Wargaming.net με κεντρική της έδρα την Κύπρο και με πολλά στελέχη της πλέον να είναι Κύπριοι, αλλά και με δραστηριότητα σε 17 χώρες όπως η Ρωσία, οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιαπωνία, είναι μια πολυβραβευμένη εταιρεία στον τομέα της ανάπτυξης και λειτουργίας «ζωντανών» ψηφιακών παιχνιδιών και μια εκ των κορυφαίων στην αγορά ελεύθερων παιγνιδιών με μαζική συμμετοχή στα οποία μπορούν να ανταγωνίζονται πολλοί παίκτες ταυτόχρονα.  

 Προηγήθηκαν μήνες ανταγωνιστικών αναμετρήσεων, στους οποίους ξεχώρισαν και προκρίθηκαν οι 12 καλύτερες ομάδες, ανάμεσά τους ευρωπαϊκές, ασιατικές και βορειοαμερικάνικες.   Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι «World of Tanks», που κυκλοφόρησε το 2010, διαθέτει μέχρι στιγμής 110 εκατ. εγγεγραμμένους παίκτες, οι οποίοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους με 500 διαφορετικά είδη τανκ. 

Το «World of Tanks» κέρδισε το Ρεκόρ Γκίνες για τους περισσότερους παίκτες ταυτόχρονα σε έναν διακομιστή, ενώ ειδικό αφιέρωμα για το παιχνίδι φιλοξένησε το National Geographic.   Στην Κύπρο δημιουργήθηκε πρόσφατα η πρώτη ομάδα, ανάμεσα στις χιλιάδες παγκόσμια, η οποία δεν έχει ακόμα διακρίσεις αλλά είναι πολλά υποσχόμενη.

 Τον χώρο του τελικού στην Βαρσοβία, θα περιβάλλουν τα δύο θρυλικά τανκς T34/85 και το M4AI Sherman τα οποία θα καλωσορίζουν με τον μοναδικό αυτό τρόπο τους επισκέπτες και θα προσφέρονται για φαντασμαγορικές φωτογραφίες. 

  Κατά τη διάρκεια του τελικού, το MGT-20, το επίσημο στρατιωτικό φορτηγό της Wargaming.net, εφοδιασμένο με 14 υπολογιστές, θα πραγματοποιήσει μια μοναδική εμφάνιση στην ειδικά διαμορφωμένη αρένα. Όλοι οι αγώνες του τελικού του παγκόσμιου πρωταθλήματος του «World of Tanks», θα προβάλλονται ζωντανά σε συνεχή ροή από το επίσημο κανάλι για το πρωτάθλημα Wargaming.net, στο Twitch.tv. 

philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου