Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ο Αστέρας ξεγύμνωσε τον Τούντορ και τον ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε με τον Πέλκα, αλλά ο Αστέρας με τέρματα των Μπερτόλιο, Σανκαρέ έκανε την ολική ανατροπή 2-1 και τον προσπέρασε! Η κατάρα της Τρίπολης!




Σε ένα ακόμα παιχνίδι φέτος ο ΠΑΟΚ φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων, δεν κατάφερε να διαχειριστεί το παιχνίδι, ούτε ακόμα και όταν προηγήθηκε και ο Αστέρας με ένα εκπληκτικό Μπερτόλιο έκανε γιο γιο την τραγική άμυνα του ΠΑΟΚ ισοφαρίζοντας σε 1-1 ενώ ο Αστέρας μετά από κόρνερ ο Σανκαρέ έπιασε την κεφαλιά και έδωσε στον Αστέρα τους τρεις βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ έχει εμφανέστατες αμυντικές αδυναμίες, που όφειλε να καλύψει από το καλοκαίρι. Δεν το έκανε και τώρα το πληρώνει πολύ νωρίς αφού ακόμα καλά καλά δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα και βρέθηκε να κυνηγάει από πολύ νωρίς τους συνδιεκδικητές της δεύτερης θέσης αφού ο στόχος του πρωταθλήματος φαινόταν ότι θα χανόνταν από τις πρώτες αγωνιστικές.

Τόσο στη φάση του γκολ του Μπερτόλιο όσο και στο γκολ του Σαγκαρέ η αντίδραση των αμυντικών του ήταν απογοητευτική. Ο Μπερτόλιο έκανε αρχικά την τρίμπλα στο Τζιόλη και μέχρι να στρίψει ο Βίτορ για να τον εμποδίσει, ο Μπερτόλιο ήδη πανηγύριζε. Ακόμα πιο τραγική αντίδραση ήταν στο γκολ του Σαγκαρέ αλλά με πολύ βαθύτερα αίτια για τα οποία φέρει μεγάλη ευθύνη ο τραγικός φέτος προπονητής που ονομάζεται Ιγκόρ Τούντορ και νόμισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα τύπου Χάιντουκ.

Η ευθύνη στο μαρκάρισμα του Σαγκαρέ έπρεπε να την έχει ο Τζιόλης και όχι ένας παίκτης όπως ο Κόστα που δείχνει ότι ήρθε στο ΠΑΟΚ απλά και μόνο εκμεταλευόμενος το όνομα που έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Σαγκαρέ και ο Ιγκλέσιας θεωρώ ότι ήταν οι μοναδικές απειλές του Αστέρα στις στημένες φάσεις και ο ΠΑΟΚ απέτυχε.

Τραγική επιλογή του Τούντορ ήταν να μεταφέρει και τον Ροτρίγκεζ από αριστερά. Ο Ροτρίγκεζ ήταν πηγή κινδύνων για το δικέφαλο μπροστά στο πολύ γρήγορο Γιαννούλη και όταν ο δεύτερος τραυματίζεται και μπαίνει ο πιο αργός Παντελιάδης, αντί να τον αφήσει να γλεντήσει τον οπισθοφύλακα του Αστέρα τον μεταφέρει στη άλλη πλευρά απέναντι στο εξαιρετικό Λούι όπου και εγκλωβίζεται.

Πέρα από τις τραγικές επιλογές του, ο Τούντορ έχει καταφέρει να εξαφανίσει τον Σκόνδρα, τον Χαρίση, έριξε το ηθικό του Αθανασιάδη, ενώ είναι ο ίδιος προπονητής που πιστεύει ότι ο Σαμπό είναι καλύτερος από τον Κάτσε. Ήμαρτον! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου