Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Αποκαλυπτικό: Κάτοικος Κύπρου Δολοφόνος της ISIS - Φαίνεται σε βίντεο εκτέλεσης

Αποτέλεσμα εικόνας για isisΤα δίχτυα τους άπλωσαν για τα καλά στη Κύπρο μέλη του ISIS. Οι αρχές ευρωπαϊκής χώρας προχώρησαν στη σύλληψη Σύριου ο οποίος βρισκόταν μόνιμα στην Κύπρο με την οικογένεια του και σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του livenews ο συλληφθείς ανήκει στους μαχητές του Ισλαμικού κράτους.





Στην ταυτοποίηση δολοφόνου τζιχαντιστή ο οποίος διαμένει στην Κύπρο με τη οικογένεια του προχώρησαν οι Αμερικανικές Αρχές σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του livenews.  

Ο 45χρονος Σύριος,  ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές ευρωπαϊκής χώρας, ταυτοποιήθηκε από τις αμερικανικές αρχές και πρόκειται για μαχητή του ισλαμικού κράτους ο οποίος μάλιστα συμμετείχε σε δολοφονίες, οι οποίες μάλιστα προβλήθηκαν στο διαδίκτυο και στα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 45χρονος, η οικογένεια του οποίου διαμένει στη Λεμεσό, είχε αναχωρήσει από την Κύπρο στις 8 Σεπτέμβριου αεροπορικώς για τη Σύρια, όπου επιβιβάστηκε σε βάρκα με τον πατέρα και τη μητέρα του. Στη συνέχεια μετέβη στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί σε ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά τη διάρκεια επεισοδίων των αρχών της χώρας με τους μετανάστες ο 45χρονος ο οποίος συμμετείχε στις συμπλοκές, συνελήφθη από την αστυνομία στις 16 Σεπτεμβρίου και φαινεται σε φωτογραφιες που εξασφαλισαμε.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας μιας και η οικογένεια του διαμένει μόνιμα στην Κύπρο. Η σύζυγος του κλήθηκε προχθές στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού, όπου έδωσε πολύωρη κατάθεση στα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Τρομοκρατίας.

Ο 45χρονος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του livenews να παρίστανε μάλιστα τον ψαρά μαθαίνοντας τις ακτές της Κύπρου.

Οι αρχές έχουν θέσει υπό στενή παρακολούθηση κι άλλα πρόσωπα τα οποία έχουν άμεση σχέση με τον 45χρονο, ενώ είναι πεπεισμένες ότι πληροφοριοδότες οι οποίοι ανήκουν στο ισλαμικό κράτος έχουν εξαπλώσει για τα καλά τα δίχτυα τους στην Κύπρο.     




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου