Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Φοιτητής έκανε σεξ με πρόβατο γιατί είχε... στρες

ΗΠΑ: Φοιτητής έκανε σεξ με πρόβατο γιατί είχε... στρεςΟ 23χρονος από την Καλιφόρνια παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με πρόβατο γιατί ήθελε να αντιμετωπίσει το άγχος του πριν την εξεταστική του.




Ένας 23χρονος φοιτητής από την Καλιφόρνια κατηγορήθηκε για κτηνοβασία αφού παραδέχθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με ένα πρόβατο.

Το πρωτοφανές στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο νεαρός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, υποστήριξε ότι έκανε σεξ με το πρόβατο γιατί είχε στρες!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο 23χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατευθύνθηκε στο στάβλο του πανεπιστημίου του Φρέσνο και προσπάθησε να ηρεμήσει ενόψει των εξετάσεών του κάνοντας σεξ με το πρόβατο.

Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα, μάλιστα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ξαπλωμένος και αποκαμωμένος με χαμηλωμένο το εσώρουχο, πάνω στη ράχη του σαστισμένου ζωντανού.

Τα πλάνα του 23χρονου, ο οποίος σπουδάζει πληροφορική, άκουσε ένας συμφοιτητής του, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τις αρχές, ενώ μία συμφοιτήτριά του που ζει στην εστία κοντά στο στάβλο άκουσε «περίεργους ήχους γύρω στις 03.30» πριν οι αστυνομικές αρχές βρουν τον νεαρό.

«Είναι αηδιαστικό και προσωπικά με εξοργίζει. Θέλω να πω γιατί να το κάνει αυτό;», διερωτήθηκε η φοιτήτρια Μαρίσα Μπαρκντολ στο ABC7.

Στο μεταξύ, κτηνίατροι εξετάζουν το πρόβατο, ενώ οι φοιτητής κατηγορήθηκε για κτηνοβασία αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου