Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Εpωτική επίθεση σε δύτη από… δελφίνι! (video)

Εpωτική επίθεση σε δύτη από… δελφίνι! (video) - Μοναδικές εικόνες...Ο φωτογράφος Michael Maes δημοσιοποίησε ένα video που καταγράφει την εpωτική επίθεση που δέχτηκε από ένα δελφίνι. Το περιστατικό έλαβε χώρα στα Νησιά Κάιμαν.





Το δελφίνι, ονόματι Στίνκυ, ξέκοψε από το υπόλοιπο κοπάδι του και επιτέθηκε στον ανυποψίαστο φωτογράφο που βρισκόταν στο σημείο μαζί με τη σύντροφο του, ολοκληρώνοντας μια υποβρύχια φωτογράφηση.

Το εpωτικό ντελίριο του δελφινιού, θα μπορούσε μάλιστα να στοιχίσει τη ζωή του “αντικείμενου του πόθου” του, καθώς το συμπαθές θαλάσσιο θηλαστικό, ζυγίζει 225 κιλά!

Να σημειωθεί ότι τα δελφίνια έχουν σεξουαλικέs επαφές για λόγους ικανοποίησης, εκτός της αναπαραγωγής, ενώ μερικές φορές εμπλέκονται σε oμoφυλoφιλιkές εpωτικέs πράξεις.

Πολλές φορές μάλιστα, η συμπεριφορά των αρσενικών δελφινιών προς τα θηλυκά, αλλά και προς άλλα αρσενικά είναι βίαιη. Περιστασιακά, τα δελφίνια μπορεί να επιδείξουν σε3ουαλιkή συμπεριφορά απέναντι σε άλλα ζώα, ακόμα και στον άνθρωπο, πράγμα που αποδεικνύεται περίτρανα από το συγκεκριμένο video.

“Αν συναντήσετε τον Στίνκυ, μην κολυμπήσετε μαζί του, μπορεί να είναι... ξαναμμένος”, γράφει χαριτολογώντας ο φωτογράφος Michael Maes.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου