Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ο γκουρού-απατεώνας: Ο ποπ σταρ που έπεισε πάνω από 400 άνδρες να ευνουχιστούν και θησαύρισε [εικόνες]

«Η στείρωση θα σας λυτρώσει και θα σας φέρει πιο κοντά στον Θεό». Αυτή την παραπλανητική υπόσχεση έδινε ο Ραμ Ραχίμ Σινγκ, Ινδός  ποπ σταρ και τηλεοπτικός ιεροκήρυκας στην Ινδία.Ο γκουρού-απατεώνας: Ο ποπ σταρ που έπεισε πάνω από 400 άνδρες να ευνουχιστούν και θησαύρισε [εικόνες]


Στη χώρα όπου η δράση των γκουρού είναι περισσότερο διαδεδομένη από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, εκατοντάδες ανυπόληπτοι απατεώνες στήνουν κερδοσκοπικές επιχειρήσεις προκειμένου να αποσπούν τεράστια χρηματικά ποσά από ανθρώπους που έχουν ανάγκη να «πιαστούν» από κάπου.
Η περιουσία του Σινγκ ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια δολάρια, πλέον όμως αποτελεί αντικείμενο έρευνας αφού σύμφωνα με πρόσφατες αποκαλύψεις, ο «Άγιος» όπως αυτοπροβάλλεται μέσα από τα social media, εκμεταλλεύτηκε περισσότερους από 400 άνδρες τους οποίους έπεισε να αφαιρέσουν τους όρχεις τους σύμφωνα με την εφημερίδα India Today.
Η απίστευτη δράση του ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ένας από τους πρώην άτυχους οπαδούς του, ο Χανς Ραζ Τσουχαν, που υποβλήθηκε σε αυτή την απάνθρωπη εγχείριση, έσπασε τη σιωπή του και μέσω του δικηγόρου του, κατήγγειλε δημόσια τον απίστευτο απατεώνα.
«Ο Σίνγκ έλεγε στα θύματά του ότι μόνο όσοι υποβληθούν σε ορχεκτομή είναι σε θέση να συναντήσουν τον Θεό», ενώ πρόσθεσε ότι λίγοι οπαδοί του επιλέγουν να μιλήσουν για αυτήν την καλοστημένη απάτη γιατί βρίσκονται υπό το καθεστώς φόβου.
Ο Σιγνκ που ηγείται της οργάνωσης με το όνομα Dera Sacha Sauda αρνείται τις κατηγορίες. Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για μια νέα του ταινία δήλωσε: «Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί με ενοχλούν, όταν εγώ κάνω το καλό για την ανθρωπότητα. Ως εκ τούτου, οι νομικοί μου σύμβουλοι κι εγώ θα κινηθούμε νομικά και θα αμφισβητήσουμε τις κατηγορίες».
Οι φερόμενοι ευνουχισμοί λέγεται ότι πραγματοποιήθηκαν σε νοσοκομείο που ανήκει στην οργάνωσή του, η οποία κατέχει μια τεράστια ακίνητη περιουσία σε εργοστάσια, αγορές, εστιατόρια, ξενοδοχεία ενώ διοικεί σχολεία και ορφανοτροφεία.
Στον λογαριασμό του στο Twitter ο Σινγκ έχει 87 χιλιάδες ακόλουθους, ο ίδιος δεν ακολουθεί κανέναν και στο σύντομο βιογραφικό του, περιγράφει τον εαυτό του ως «πνευματικό Άγιο», φιλάνθρωπο, τραγουδιστή, σκηνοθέτη, στιχουργό κ.α


Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου