Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Πρόταση αποβολής της Μπαρτσελόνα από την Primera!

Πρόταση αποβολής της Μπαρτσελόνα από την Primera!Βαριές κυρώσεις για την Μπαρτσελόνα -σε περίπτωση που αποδειχθεί φοροδιαφυγή στη μεταγραφή Νεϊμάρ- θα ζητήσει ο επικεφαλής της έρευνας. Μέχρι και διετής αποβολή απ’ το πρωτάθλημα η πρότασή του...




Αντιμέτωπη με αυστηρότατες ποινές, εφόσον αποδειχθεί ότι διέπραξε φοροδιαφυγή στη μεταγραφή του Νεϊμάρ, θα τεθεί η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», ο επικεφαλής της σχετικής έρευνας (που τελείωσε την περασμένη Παρασκευή) θα ζητήσει την απαγόρευση συμμετοχής τους για δυο σεζόν στο πρωτάθλημα, αν όντως τεκμηριωθούν οι κατηγορίες.

Αυτές βασίζονται σε φερόμενη απόπειρα των «μπλαουγκράνα» να περικόψουν το ποσό που απέδωσαν στο ισπανικό Δημόσιο, παρουσιάζοντας το κόστος της μετακίνησης στα 57 εκατ. ευρώ (αντί για τα 83 εκατ. που παρουσιάζεται να ήταν το πραγματικό).

Σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, θεωρείται ότι εντάσσονται και επτά συμβόλαια που ανακαλύφθηκαν να έχουν υπογραφεί μεταξύ της Μπαρτσελόνα και εταιρειών που ανήκουν στον πατέρα (και μάνατζερ) του Νεϊμάρ.
 
Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου