Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Μητέρα κυοφόρησε το παιδί του ομοφυλόφιλου γιου της

Μια γυναίκα στη Βρετανία δέχτηκε να γίνει η παρένθετη μητέρα που παιδιού του ομοφυλόφιλου γιου της και να φέρει στον κόσμο και τον "γιο" της αλλά και το εγγόνι της


Η 46χρονη Anne-Marie Casson, γέννησε το εγγόνι της αλλά ταυτόχρονα και τον γιο της. Η μητέρα που υπεβλήθη σε εξωσωματική κυοφόρησε το παιδί του ομοφυλόφιλου γιου της.
Ο γιος της Kyle, πρέπει να είναι ο πρώτος άνδρας που η μητέρα του κυοφόρησε ένα ωάριο, που προερχόταν από δότη, αφού πρώτα είχε γονιμοποιηθεί από αυτόν. Ο ίδιος χρειάστηκε να έρθει αντιμέτωπος με τον νόμο προκειμένου να διεκδικήσει την πατρότητα του παιδιού του και μετά από μια σειρά δικών το κατάφερε.
"Όταν μου είχε ζητήσει να γίνω η μητέρα του παιδιού του, είπα ότι θα το έκανα, ωστόσο δεχτήκαμε πολύ κριτική από ανθρώπους που δεν συμφωνούσαν", δηλώνει η μητέρα του.
"Το παιδί δεν έχει άλλη βιολογική σχέση μαζί μου εκτός από το γεγονός ότι είναι εγγονός μου, αφού το ωάριο δεν ήταν δικό μου", συμπληρώνει η ίδια.
Πάντως, όπως αναφέρεται, ο Kyle είχε προσπαθήσει, επανειλημμένα, να αποκτήσει παιδί και με άλλες παρένθετες μητέρες, χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει.
(Πηγή: Metro)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου