Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Εσφαξαν άντρα μπροστά σε μαθητές μέσα στο άλσος Χολαργού!

Εσφαξαν άντρα μπροστά σε μαθητές μέσα στο άλσος Χολαργού!

Οι μαθητές που βρίσκονταν εκδρομή στο πάρκο είδαν το αποτρόπαιο έγκλημα μπροστά στα μάτια τους - Το θύμα βρισκόταν ακόμα εν ζωή όταν τον πλησίασαν τα παιδιά, που κάλεσαν αμέσως το 166 - Δείτε συγκλονιστικές μαρτυρίες




Ενα φρικτό έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί στο δημοτικό άλσος Χολαργού, μπροστά στα μάτια παιδιών! 

Λίγο μετά τις 9 το πρωί και ενώ οι μαθητές του 1ου Λυκείου Χολαργού βρίσκονταν εκδρομή στο δημοτικό άλσος, απέναντι από το δημαρχείο της πόλης, είδαν έναν άντρα να τρέχει προς το μέρος τους, κυνηγημένος από έναν άλλο. 

Με το που έφτασαν μέσα στο πάρκο, από την οδό 25ης Μαρτίου, οι δύο άντρες, ο ένας άρχισε να μαχαιρώνει με μανία τον άλλον στο θώρακα, μπροστά στα μάτια των μαθητών! 



Κατόπιν τα παιδιά είδαν το θύμα να πέφτει αιμόφυρτο στο έδαφος και τον δράστη να το σκάει τρέχοντας. 

«Όταν πλησιάσαμε το θύμα, πήρε δυο ανάσες, δεν πρόλαβε να μας πει κάτι και πέθανε», περιγράφει ένας μαθητής τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε. 

Αμέσως πλησίασαν το θύμα, που ήταν ακόμα εν ζωή, και κάλεσαν το 166. 

Λίγο μετά ο άντρας, ηλικίας περίπου 35-40 ετών, ξεψύχησε. 

«Μπήκαμε από αυτήν εδώ την είσοδο και ξαφνικά βλέπουμε εδώ ένα πτώμα που στην αρχή το περάσαμε για φάρσα. Όσο πλησιάζαμε όμως είδαμε πως όντως ήταν πεσμένος και νεκρός κάνοντας κάποιους σπασμούς και προσπαθούσε να αναπνεύσει . Αμέσως πήραμε τηλέφωνο το 100», λέει ένας από τους μαθητές που έφτασαν πρώτοι στο σημείο.

«Όπως είπε και ο φίλος μου, εκείνος το είδε πρώτος και είπε ωπ! τι γίνεται εκεί; Και γυρίσαμε και κοιτάξαμε το μέρος, είδαμε τον άνθρωπο και συνειδητοποιήσαμε πως είναι αληθινός, γιατί νομίζαμε πως ήταν κούκλα. Προσπαθούσε να αναπνεύσει και όσο πλησιάζαμε, είδαμε τρεις μαχαιριές κοντά στο στήθος», συμπληρώνει ένας άλλος νεαρός.

«Μπήκαμε στο πάρκο με τους φίλους μου και είδαμε τον άνθρωπο που ήταν κάτω. Στην αρχή δεν πλησιάζαμε, νομίζαμε πως ήταν πλάκα. Στην συνέχεια πλησιάσαμε και είδαμε τις μαχαιριές στο στήθος και ψύχραιμα τηλεφωνήσαμε στην αστυνομία», λέει ένας από τους πρώτους μαθητές που έφτασε στο θύμα. 

«Σήμερα το πρωί περίπου στις 9 με 10 μαχαιρώθηκε. Συμμαθητές μου άκουσα που έλεγαν ότι τον κυνηγούσαν από το μετρό του Χολαργού έως εδώ που  ήρθε προφανώς για να κρυφτεί. Λογικά τον έπιασε εδώ, βρισκόντουσαν άνθρωποι με σκυλιά, τώρα δεν ξέρω αν είδαν κάτι. Άκουσα ότι του έριξε έξι μαχαιριές στην καρδιά, δίπλα στην καρδιά και στο λαιμό. Ήταν μια κοπέλα που τον πρόλαβε εν ζωή. Ήταν κι άλλοι συμμαθητές μου που τους πήραν για ανάκριση», λέει μια από τις μαθήτριες που βρίσκονταν στο πάρκο την ώρα της δολοφονίας. 



Αυτήν την ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση και παίρνουν καταθέσεις από τους μαθητές - αυτόπτες μάρτυρες.





protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου