Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Αδιάφορο για την γυναίκα μήκος και πάχος του πέους

Αδιάφορο για την γυναίκα μήκος και πάχος του πέουςΥπήρχαν άνδρες με πέος ακόμα και 4 εκατοστά μήκος, μάλιστα σηκωμένο, στην έρευνα την πανεπιστημιακή που έγινε στις ΗΠΑ, για το ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος του ανδρικού σεξουαλικού οργάνου. 




Μετρήθηκαν ανδρικά μόρια σε στύση ακόμα και 28 πόντους. Και καταγράφηκαν οι πιο εύκολοι τρόποι, ανάλογα, για να ερεθιστεί ο γιακουμής, σε κάθε άνδρα. Άλλοι μ’ένα χάδι, άλλοι με στοματικό σεξ, άλλοι στη θέα και μόνο μιας προκλητικής γυναίκας. Επί του κυρίου θέματος.
Το καλύτερο, κατέληξαν, είναι το μαγιόξυλο του άνδρα στους 12,5 πόντους, όταν είναι πανέτοιμο για διείσδυση στον κόλπο της γυναίκας. Είπαμε. Δεν βαράνε μαλακία μονάχα οι μαλάκες, αλλά με το πέος την παίζουν και οι επιστήμονες. Δηλαδή;
Δεν έχει καμμία σημασία το μήκος. Και το πλάτος. Και το σχήμα, εννοώ αν ο σωλήνας είναι ίσιος, αν γέρνει. Αν το κόκκινο μανιτάρι που ξεπηδάει στο κεφάλι μοιάζει και γυαλιστερό σαν αυγό. Αν η γυναίκα το βλέπει σαν τρίτο πόδι, σαν κάγκελο από μπρούντζο.
Είσαι με γυναίκα. Αν ξέρεις την τέχνη την ερωτική δεν βλέπεις μικρά ή, μεγάλα στήθη, αν το αιδοίο της μοιάζει σα μέσα σε ξανθή χλόη, σα μαύρο λουλούδι θερμοκηπίου. Και η γυναίκα θα αδιαφορήσει στην περίπτωση που την μαγέψει, σεξουαλικά αν της παρουσιαστεί στα μάτια της ξελιγωμένο, πωρωμένο. Μικρό, μέτριο, μεγάλο θα θελήσει και να το θηλάσει και να την πολιορκήσει μέσα στη σχισμή της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου