Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Έπεσε ή ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ το ελικόπτερο στην Κίναρο; Πως βγήκε πόρισμα πριν γίνει έρευνα;

Έπεσε ή ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ το ελικόπτερο στην Κίναρο Πως βγήκε πόρισμα πριν γίνει έρευναΔιαβάσαμε και σας παραθέτουμε μια άλλη άποψη… περί της πτώσης του ελικοπτέρου.


Γράφει ο Καρακαλλάς
Ακόμη και ένας άσχετος περί στρατιωτικών ασκήσεων,αν χρησιμοποιήσει την λογική του και συνδυάσει τα ελάχιστα που επιτρέπεται να διαρρεύσουν, μπορεί να συμπεράνει με ακρίβεια ότι το ελικόπτερο κατερρίφθη….

1ον. Αφού η Τουρική ΝΟΤΑΜ απαγόρευε την έρευνα και διάσωση στην περιοχή παρά μόνο αναφορά στα δικά της ραντάρ,άρα δεν επέτρεπε και την πτήση στην ίδια περιοχή.
Όπερ σημαίνει ότι αυτό που όλοι ξέρουν και ουδείς ομολογεί, τμήματα του Αιγαίου έχουν ήδη παραχωρηθεί και κάποια στιγμή θα πρέπει και να επισημοποιηθεί.
2ον. Το γεγονός της 2ωρης καθυστέρησης από την στιγμή που χάθηκε το σήμα έως την στιγμή του θερμικού στίγματος του.

3ον. Το νησί αναφέρεται στο google maps και με Τουρκική ονομασία (Δείτε εδώ)
4ον. Η αναφερθείσα ως απανθρακωμένη
σωρός από την αυτόπτη μάρτυρα κάτοικο του νησιού που μαρτυρά έκρηξη (πύραυλος) και 5ον Γιατί δεν εκπέμφθηκε σήμα κινδύνου ή δεν πατήθηκε το μπουτόν κινδύνου;
Προφανώς γιατί δεν υπήρχε ο χρόνος.
Συμπέρασμα.
Αυτή την φορά δεν υπήρχε σημαία να την πάρει ο άνεμος. Θα υπάρχει όμως ανθρώπινο λάθος (τεχνική βλάβη δεν προβλέπεται από το politically correct ως μη συνάδουσα με τα δεδομένα).
Και άλλο Ελληνικό αίμα γενναίων που επίσης ουδέποτε θα δικαιωθεί.Και μία παρατήρηση. Αυτό το ύφος της χεσμένης κότας από τους 2 ανώτερους αξιωματικούς κάθε άλλο παρά σιγουριά ενέπνεε ότι η χώρα βρίσκεται σε σίγουρα χέρια. Αυτός ο τόπος, αυτός ο λαός, προδίδεται από όλους αυτούς που έδωσαν όρκο ότι θα τον υπερασπιστούν.
Είτε πολιτικοί, είτε δικαστές είτε ένοπλοι ,
άπαντες υπερασπίζονται μόνο τους νομιμοποιούντες κάθε βρωμιά και ανηθικότητα παρά και ενάντια στην θέληση και τα συμφέροντα του λαού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου