Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ο Κώστας Πρέκας σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στον Ηλία Κακλαμάνη και την Δήμητρα Κοϊνάκη


Το ότι η διαδυκτυακή εκπομπή του Ηλία Κακλαμάνη και της Δήμητρας Κοϊνάκη "Γυμνοί στο Διαδίκτυο" σκίζει και είναι κάτι το ξεχωριστό στα ελληνικά δρώμενα είναι γεγονός. 


Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω κάποιο άλλο παρουσιαστή στο ελληνικό χώρο που να έχει κάνει διαδικτυακή εκπομπή και να έχουν περάσει τόσο μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Κώστας Τσάκωνας, η Ελένη Φιλίνη, ο Τ. Χρυσός  κ.α . Ας μην ξεχνάμε ο Ηλίας Κακλαμάνης είχε πρωτοπαρουσιάσει τον Σταμάτη Γονίδη σε τηλεοπτική του εκπομπή, ενώ από τηλεοπτικές του εκπομπές  πέρασαν ο Κώστας Χατζηχρίστος, ο Σωτήρης Μουστάκας , ο Νότης Σφακιαννάκης, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και πολλοί άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες.


Ο Ηλίας ο Κακλαμάνης έχει την εμπειρία να κάνει συναρπαστικές εκπομπές και είναι κρίμα πραγματικά όσοι δεν έχετε δεί την εκπομπή του να το κάνετε και πιστέψετε με θα είναι μια μοναδική  και ευχάριστη παρέα. Εν πάση περιπτώσει ο σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι για να εκθειάσει τον Ηλία Κακλαμάνη, άλλωστε ο Ηλίας έχει αποδείξει ποιος είναι, αλλά για να ασχοληθεί με την αυριανή εκπομπή που έχει καλεσμένο τον Κώστα Πρέκα παρακαλώ.

Τι γίνεται τώρα; Προσέξτε και θα καταλάβετε... Όταν λοιπόν συναντιώντε οι πλέον ασυμβίβαστοι τύποι που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση σε μια εκπομπή, θα πέσει τόσο χώσιμο που θα είναι αρκετό μέχρι την επόμενη δεκαετία!  

Ο γεννημένος στις 20 Αυγούστου του 1941 Κώστας Πρέκας για μένα αποτελεί ένα από τους καλύτερους ηθοποιούς μαζί με τον Χρίστο Πολίτη στο ελληνικό πολεμικό κινηματογράφο. Οι ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει ο κος Πρέκας είναι υπερπαραγωγές και σε τέτοιες ταινίες δεν θα αξιωθούν ποτέ να παίξουν σημερινοί ηθοποιοί οι οποίοι τον χλευάζουν για τον αυθορμητισμό του. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Πρέκας δέχεται από πολλούς ένα άδικο πόλεμο που φτάνει στα όρια του εξευτελισμού, χρησιμοποιώντας ως ασπίδα την σάτυρα. Το σίγουρο είναι ότι αυτό δεν είναι σάτυρα αλλά μια εκνευριστική εμμονή από κάποιους, που για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης γίνονται οι ίδιοι νούμερα. 


Κώστας Πρέκας.pngΑναμφισβήτητα την δεκαετία του 1970 ο Κώστας Πρέκας μεσουρανούσε στο ελληνικό κινηματογράφο και πολλά κοριτσάκια της εποχής ήταν ερωτευμένα μαζί του διότι ήταν και ομορφόπαιδο. Τώρα αυτοί που έρχονται και προσπαθούν να εξευτελίσουν αυτό τον άνθρωπο, ο οποίος τιμήθηκε με βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου στο φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου το 1968 για την ερμηνεία του στη ταινία " Τα σύνορα της Προδοσίας", το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείχνουν το κομπλεξισμό τους, αφού δεν θα καταφέρουν ποτέ να πετύχουν τα μισά από αυτά που πέτυχε ο Κώστας Πρέκας.


ΦωτογραφίαΑυτόν λοιπόν τον άνθρωπο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε σε μια συνέντευξη-έξω καρδιά από τον μετρ του είδους Ηλία Κακλαμάνη και άξια συμπαρουσιάστρια την Δήμητρα Κοϊνάκη, στο iliaskaklamanis.gr την Τετάρτη το βράδυ. Είμαι σίγουρος ότι ο Ηλίας θα βγάλει τον πραγματικό εαυτό του Κώστα Πρέκα. Διότι ο κος Πρέκας αδίκως δέχεται επίθεση εξαιτίας του  αγνού πατριωτισμού του.


Κλείνοντας θα αναφέρω ένα παλιό ρητό " Όταν δεν πολεμάς για τις ιδέες σου ή εσυ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου" και ο Κώστας Πρέκας υπερασπίζεται επάξια αυτό το ρητό, πολεμώντας για τις ιδέες του, θυσιάζοντας την αξιοπρέπεια του, δεχόμενος τα άνανδρα πυρά από βουτηροσπόνδυλους!


https://www.facebook.com/pages/365days-2blogblogspotcom-Ενημέρωση-Χωρίς-όρια/283692571764536

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου