Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Μαινόμενη σύζυγος πιάνει στα πράσα τον άνδρα της με τη δίδυμη αδελφή της, τους ξεγυμνώνει και τους πετάει στον δρόμο [εικόνες]



Μαινόμενη σύζυγος πιάνει στα πράσα τον άνδρα της με τη δίδυμη αδελφή της, τους ξεγυμνώνει και τους πετάει στον δρόμο [εικόνες]H 29χρονη Τινγκ Σου από την Κίνα όταν κατάλαβε ότι ο άνδρας της την απατά με τη δίδυμη αδελφή της έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο-εκδίκηση.



Τους εντόπισε μέσω του προγράμματος ανιχνευτή κινητού τηλεφώνου στο πάρκινγκ ενός πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου. Μετέβη αμέσως εκεί και βρήκε τον 30χρονο Τσενγκ να κάνει σεξ μέσα στο αυτοκίνητό του με την αδελφή της. Οι δύο εραστές, ξαφνιασμένοι, πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο και τότε η Τινγκ δεν έχασε την ευκαιρία, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, κλείδωσε τις ασφάλειες και έφυγε μαζί με τα ρούχα των δύο παράνομων εραστών.
Ο αυτόπτης μάρτυρας Γιου Μενγκ, 33 ετών, δήλωσε: «Ήταν πολύ αστείο. Πολύς κόσμος άρπαζε το κινητό του τηλέφωνο και έβγαζε φωτογραφίες. Αυτός (ο σύζυγος) χτυπούσε με τις γροθιές του το παράθυρο του αυτοκινήτου και της φώναζε (στη σύζυγό του), εκείνη απλά τον αγνοούσε».
Για την ιστορία, η Τινγκ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ενώ, όπως αποκαλύφθηκε, ο Τσενγκ ξεκίνησε να έχει δεσμό με την αδελφή της γυναίκας του όταν εκείνη έφερε στον κόσμο τα δυο τους παιδιά, που -σημειωτέον- είναι και αυτά δίδυμα!

Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου