Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Το πιο «άγριο» ξενοδοχείο -Μπάνιο με αρκούδες, ξύπνημα με λιοντάρια, γεύμα δίπλα σε ύαινες [εικόνες]

Το πιο «άγριο» ξενοδοχείο -Μπάνιο με αρκούδες, ξύπνημα με λιοντάρια, γεύμα δίπλα σε ύαινες [εικόνες & βίντεο]
Στο ζωολογικό κήπο, οι «ένοικοι» είναι μακριά. Σε ένα ταξίδι στην Αφρική, μπορεί κανείς να απολαύσει λιοντάρια και λεοπαρδάλεις, αλλά μόνο μέσα από ένα τζιπ. Πώς θα ήταν όμως να ξυπνάει δίπλα τους, να κάνει μπάνιο ή να τρώει με την... παρέα τους;

Αυτή την ιδέα είχε ένας Αυστραλός, ο οποίος δημιούργησε στην Καμπέρα το πιο «άγριο» ξενοδοχείο, στην καρδιά ενός ζωολογικού κήπου. Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μία γεύση από την Αφρική, σε συνδυασμό όμως με τις πολυτελείς ανέσεις που δεν θέλουν να αποχωριστούν.
Στο Jamala Wildlife Lodge, που άνοιξε τις πόρτες του πριν από μία εβδομάδα, υπάρχουν 18 σουίτες σε διάφορα σημεία του ζωολογικού κήπου. Από δεντρόσπιτα, ανάμεσα στα οποία κυκλοφορούν καμηλοπαρδάλεις, μέχρι μπάνγκαλοους στη ζούγκλα, δωμάτια δίπλα σε μαϊμούδες ή καταλύματα που «συνορεύουν» με το χώρο που ζουν τα λιοντάρια, οι αρκούδες ή οι ύαινες. Κάθε ένα από αυτά είναι φτιαγμένα έτσι ώστε οι επισκέπτες να ζουν μία ανάσα από τα άγρια ζώα- με ασφάλεια πάντα- ενώ σε κάποια υπάρχει ακόμη και θέα στο ενυδρείο και τους καρχαρίες που ζουν σε αυτό.
Σκοπός του Ρίτσαρντ Τιντέιλ, του ιδιοκτήτη, είναι να κάνει τους επισκέπτες να ενδιαφερθούν για τα ζώα που κινδυνεύουν με εξαφάνιση όπως λέει, ενώ όλα τα έσοδα θα διατίθενται στα προγράμματα του ζωολογικού κήπου.

 
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου