Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Φωτογραφίες: Αυτές οι γυμνές παίκτριες θα κάνουν ακόμα και... Έλληνες να νοιαστούν για το ράγκμπι


Οι Βρετανίδες «πέταξαν» όλον τους τον εξοπλισμό (και όχι μόνο) για το καλό της ομάδας τους.


Κάθε στοιχείο του εξοπλισμού τους αλλά και του... ρουχισμού τους «ξεφορτώθηκαν» Βρετανίδες παίκτριες ράγκμπι από το Χέρτφορντσαϊρ, στο πλαίσιο της φωτογράφισης ενός τολμηρού ημερολογίου για το 2017 που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες της ομάδας τους, η οποία αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα.

Όπως ισχύει σε πολλά αθλήματα, έτσι και στο ράγκμπι οι γυναικείες ομάδες αντιμετωπίζουν συχνά μεγάλη δυσκολία στην εύρεση χορηγών. Έτσι, οι νεαρές αθλήτριες επέλεξαν αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα τους, δείχνοντας ταυτόχρονα ότι δεν χρειάζεται μια γυναίκα να είναι μοντέλο για να έχει αυτοπεποίθηση και να αισθάνεται περηφάνια για το σώμα της.

Από τα 28 μέλη της ομάδας, 12 ήταν τελικά οι θαρραλέες κυρίες που συμμετείχαν στην φωτογράφιση, η οποία περιείχε πόζες στα αποδυτήρια, στην προθέρμανση αλλά και εν ώρα δράσης στο γήπεδο.

 Οι τελευταίες μάλιστα αποδείχθηκαν πραγματική πρόκληση για τα κορίτσια, που έχουν συνηθίσει να παίζουν αυτό το αρκετά... ζόρικο άθλημα με λίγη παραπάνω προστασία στο κορμί τους.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου