Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΟΚ: Ανούσιος , Άνευρος με παρηγοριά τα δοκάρια!

Αποτέλεσμα εικόνας για παοκΚάθε χρόνο το ίδιο κουτόχορτο ταΐζουν τους Παοκτσήδες ότι η ομάδα τους διεκδικεί πρωτάθλημα και κάθε χρόνο μένει εκτός διεκδίκησης του τίτλου από τον Νοέμβριο!





Η νέα ήττα από τον Πανιώνιο έβαλε τέλος στα όνειρα του αγνού φίλαθλου του ΠΑΟΚ και επιβεβαίωσε το γεγονός ότι κακώς η διοίκηση του ΠΑΟΚ γέμισε τα μυαλά των φιλάθλων ότι ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή ομάδα και διεκδικεί πρωτάθλημα.

Η μόνη ποιοτική προσθήκη που έκανε ο ΠΑΟΚ φέτος ήταν ο Λεονάρτο Μάτος και τίποτε άλλο. Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει τη χειρότερη ομάδα των τελευταίων χρόνων και αν καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα θα ξεβρακώσει τόσο την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό όσο και τον ΠΑΟΚ.

Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει ποδόσφαιρο και απλά έχει μια ανούσια κατοχή που ειλικρινά μας κάνει να πιστεύουμε ότι όποτε σκοράρει είναι με δόση τύχης που το κάνει και όχι θέμα ικανότητας.

Έβλεπες σήμερα τον Ανσαριφαντ και τον χαιρόσουν. Μπορεί εκτός από το γκολ να μην έκανε και τίποτα φοβερό αλλά είναι ένας σύγχρονος επιθετικός με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηρστικά που τέτοιο ο ΠΑΟΚ δεν έχει. Και εδω διερωτάσαι πως γίνεται ο Πανιώνιος των χιλίων προβλημάτων να έχει ένα τέτοια επιθετικό και ο ΠΑΟΚ όχι.

Εδώ αποδεικνύεται ότι αυτοί που φέρνουν τους παίκτες στο ΠΑΟΚ είτε κάνουν τα χατίρια στους μανατζαρέους είτε δεν έχουν μυρωδιά από ποδόσφαιρο.

Και επειδή σε προηγούμενο άρθρο επικρίναμε τον Ίβιτς για τις επιλογές του κάποιοι μας έκραξαν. Ε λοιπόν ο ΠΑΟΚ δεν βλέπει χαϊρι εξαιτίας αυτών των οπαδών του. Διότι αν εσείς κύριοι είδατε άλλο προπονητή να κάνει 6 αλλαγές σημαντικών παιχτών χωρίς λόγο σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, τότε εμείς θα σωπάσουμε. Αν είναι δυνατόν ο προπονητής Μιλιβόγεβιτς που πέρσι έτρωγε φάπες στη Κύπρο όταν βρισκόταν στην Ομόνοια, αντιμετώπισε με άνεση το ΠΑΟΚ τότε ο ΠΑΟΚ δεν έχει προπονητή!       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου