Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Το λάθος της εταιρείας αποδείχτηκε η καλύτερη... πpοκλητική διαφήμιση!

Το λάθος της εταιρείας αποδείχτηκε η καλύτερη... πpοκλητική διαφήμιση!Η γωνία λήψης μίας φωτογραφίας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εντύπωση που δημιουργείται σε αυτόν που την βλέπει.
Τι γίνεται όμως αν η φωτογραφία είναι ανάποδα;

Αυτό συνέβη σε φωτογραφία κρεβατιού η οποία δημοσιεύτηκε ανάποδα και... έριξε το διαδίκτυο αφού οι περισσότεροι δεν βλέπουν κρεβάτι αλλά κάτι άλλο που διεγείρει στην κυριολεξία την φαντασία των χρηστών. Την συγκεκριμένη φωτογραφία έστειλε η γυναίκα ιδιοκτήτρια εταιρείας κατασκευής κρεβατιών σε άντρα πελάτη, σημειώνοντάς του ότι είναι τα... νέα της προϊόντα. Βέβαια είχε κάνει το λάθος να την στείλει ανάποδα με τον άντρα πελάτη να... βλέπει κάτι άλλο τελείως διαφορετικό από κρεβάτι.


Τελικά η φωτογραφία έγινε viral και από ένα λάθος η εταιρεία κρεβατιών έκανε μίας πρώτης τάξης διαφήμιση.

Η εταιρεία είναι κάπου στην Ταϊλάνδη από όπου και ο πελάτης που ήθελε να αγοράσει ένα κρεβάτι αλλά έβλεπε στην φωτογραφία που του έστειλαν τα... απόκρυφα γυναίκας αντί αυτού.

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου πάντως δεν βλέπουν κρεβάτι.

Η ιδιοκτήτρια έδειξε πως διαθέτει χιούμορ αφού επανήλθε με νέα της δημοσίευση τονίζοντας ότι έστειλε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον λάθος άνθρωπο αφού στην πραγματικότητα παραλήπτης ήταν ο... Σπάιντερμαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου