Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μωρό έγινε άνδρας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Και πώς όχι, όταν ο πρωταγωνιστής της, σύμφωνα με την Daily Observer, είναι ένα μόλις δύο μηνών μωρό, το οποίο... μεταμορφώθηκε σε άνδρα μέσα σε δευτερόλεπτα!
Μωρό έγινε άνδρας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!



Η 16χρονη Lorpu Kollie υποστήριξε ότι περπατούσε σε ένα αγρόκτημα κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της, όταν αυτό απαίτησε ξαφνικά να το αφήσει κάτω! Ο μικρός Smith, τότε, αφού αναπτύχθηκε σε έναν ενήλικο άνδρα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χάθηκε μέσα στη ζούγκλα, χωρίς κανείς να τον ξαναδεί.


Η Lorpu επιμένει πάντως ότι ο γιος της δεν είχε καμία ουλή ή δυσμορφία στο σώμα του, η οποία θα μπορούσε να πείσει τους κατοίκους του χωριού της ότι προερχόταν από κάποιον σκοτεινό κόσμο.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Smith, Watson Freeman, δήλωσε ότι η εξαφάνιση του γιου του ήταν κάτι «απίστευτο, που δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους».

Παρ' όλα αυτά πάντως, κύρια ανησυχία της οικογένειας είναι πώς η Lorpu δεν θα στιγματιστεί από το πρωτοφανές γεγονός, αποθαρρύνοντας κάποιον άνδρα να την παντρευτεί!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η ιστορία αποτελεί αποκύημα της φαντασίας της νεαρής κοπέλας.
«Όσο πιστεύουν αυτού του είδους τα πράγματα στη Λιβερία, δεν θα ευημερήσουν ποτέ. Αυτά είναι που κρατούν τους ανθρώπους στο σκοτάδι... ο φόβος και η δεισιδαιμονία», σχολίασε ο Jim Terri Cannon.

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου