Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Τι κάνει ο άνθρωπος για ένα ρεκόρ - Οι 10 πιο τρελές ιδέες που είχαν κάποιοι!

Είναι στη φύση του ανθρώπου. Θέλει πάντα να ξεχωρίζει. Ο πιο κοντός, ο πιο ψηλός, έχουν γεννηθεί έτσι. Με τους υπόλοιπους όμως που θέλουν να σημειώσουν ρεκόρ, τι γίνεται;Τι κάνει ο άνθρωπος για ένα ρεκόρ - Οι 10 πιο τρελές ιδέες που είχαν κάποιοι [εικόνες]


Αυτή την εβδομάδα, 1.000 γυναίκες απόλαυσαν ταυτόχρονα ένα μασάζ προσώπου, στην πόλη Γινάν στην Κίνα, βοηθώντας να σημειωθεί ρεκόρ Γκίνες. Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν και πιο... τρελές ιδέες για να μπει κάποιος σε αυτό το βιβλίο. Το Business Insider θυμήθηκε 10 από αυτές.
Στις 8 Ιουλίου του 2013, 1.213 άνθρωποι σημείωσαν νέο ρεκόρ φορώντας για 10 λεπτά μάσκα, στην Ταϊπέι.
Η Κρις Γουόλτον κατέχει το ρεκόρ για τα πιο μακριά νύχια. Η φωτογραφία είναι από το 2011, όταν τα νύχια της- τα οποία αφήνει να μεγαλώνουν εδώ και 18 χρόνια ξεπερνούσαν τα τρία μέτρα.
 
Το ρεκόρ για τα πιο πολλά κουτάλια πάνω στο σώμα το κατέχει ο Ετιμπαρ Ελτσίγιεφ. Κέρδισε τον τίτλο στη Γεωργία, το Δεκέμβριο του 2011, με 50 μεταλλικά κουτάλια κολλημένα πάνω του.
Ο Κινέζος Γιν Σονγκχάο έχει το ρεκόρ γιατί έμεινε περισσότερη ώρα από κάθε άλλον μέσα στο χιόνι, τον Ιανουάριο του 2011. Αντεξε 46 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα.
Αυτοί οι τρελοί αποφάσισαν να κάνουν ρεκόρ στο πόσο γυμνοί μπορούν να κάνουν βόλτα σε τρενάκι λούνα παρκ. Τελικά μαζεύτηκαν 102 άτομα και το ρεκόρ έγινε το 2010 στην Αγγλία.
Ο μελισσοκόμος Σι Πινγκ άντεξε πάνω του 331.000 μέλισσες τον Απρίλιο του 2012.
Τον Ιούνιο του 2010, έγινε ένα ακόμη... ευφυές ρεκόρ, όταν δρομείς αποφάσισαν να φορέσουν φουσκωτές στολές Σούμο και να μαζευτούν σε πάρκο στο Λονδίνο.
Οι Νισανσάλα και Ναλί χαμογελούν στο γάμο τους. Είχαν διπλό λόγο. Ενωσαν τις ζωές τους και έσπασαν το ρεκόρ για τις περισσότερες παρανύμφους (126), ενώ για να μην μείνει παραπονεμένος ο γαμπρός, τον συνόδευαν 25 άνδρες και 23 κορίτσια έριχναν λουλούδια στην τελετή.
Ο Σαϊμίρ Στράτι κόλλησε 229.764 φελλούς σε διάφορα σχήματα και χρώματα για να δημιουργήσει το μεγαλύτερο μωσαϊκό αυτού του είδους. Χρειάστηκε να δουλεύει 14 ώρες καθημερινά, για σχεδόν ένα μήνα.
Ο Φραντς Πατερνόστα κρατάει τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη μπάλα που έχει φτιαχτεί ποτέ. Είχε διάμετρο 65 εκατοστά και ζύγιζε 20 κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου