Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 3-1...Τον ΤΟΥΜΠΑρε!!!

Της ανατροπής έγινε και πάλι στην Τούμπα! Το γκολ του Ουντότζι στο 59' αφύπνισε τον ΠΑΟΚ και τον... Στέφενς. Οι τρεις αλλαγές του Ολλανδού ανέτρεψαν το σκηνικό και με τα γκολ των Λούκας, Αθανασιάδη και Βούκιτς ο Δικέφαλος νίκησε τον Άρη και τον... Διούδη (3-1).





Για ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να δεχθεί γκολ για να... ξυπνήσει. Αυτό έγινε και στο ματς με τον Άρη, με τον Ουντότζι να σκοράρει, τους παίκτες του "Δικεφάλου" να αφινιάζουν και να ανατρέψουν το σκορ. Ο Λούκας στο 72' έφερε το ματς στα ίσια και ο Αθανασιάδης στο 80' έφεραν τούμπα το ματς, με τον Βούκιτς στο 90' να... βάζει το κερασάκι στην τούρτα.
Ο "Δικέφαλος" είχε την κυριαρχία του ματς καθ' όλη τη διάρκεια, αλλά ο πολύ καλός Διούδης και το δοκάρι κρατήσουν τον Άρη ζωντανό και μάλιστα για λίγα λεπτά μπροστά στο σκορ.
Ο Χουμπ Στέφενς βλέποντας ότι το ματς δεν πάει καλά, έριξε στο παιχνίδι τους Λούκας και Στοχ, οι οποίοι μεταμόρφωσαν τον ΠΑΟΚ  και ήταν αυτοί που έδωσαν άλλον αέρα στο "Δικέφαλο" για να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή.
Με πολλές εκπλήξεις παράταξε τον ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς. Παρά το γεγονός ότι έμειναν στον πάγκο οι Λούκας και Στοχ, ο Ολλανδός τεχνικός έβαλε τον τζαβέλλα σε θέση σέντερ μπακ. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Γλύκος. Η αμυντική γραμμή ήταν ο Λίνο (αριστερά), ο Κίτσιου (δεξιά) και οι Κατσυράνης και Τζαβέλλας κεντρικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ ήταν ο Τζιόλης με τον Λάζαρ, έχοντας στα αριστερά τον Ολίσε, στα δεξιά τον Σαλπιγγίδη και πίσω από τον Προωθημένο Αθανασιάδη αγωνίστηκε ο Λίαμ Λόρενς.
Μόνο ΠΑΟΚ το πρώτο δεκάλεπτο
Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 2' και άνηκε στον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης πάσαρε έξυπνα στον Κίτσιου, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα και προ του Αθανασιάδη απομάκρυνε σε κόρνερ ο Έλσνερ. Στο 4' ο Λόρενς προσπάθησε να βρει έξυπνα τον Ολίσε, αλλά ο Κύργιας "διάβασε" τη φάση και απομάκρυνε. Στο 6' ο Λίνο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και ο Διούδης απόμακρυνε με υπερένταση σε κόρνερ.
Η πρώτη αλλαγή στο ματς ήταν αναγκαστική και έγινε στο 18ο λεπτό με τον Νταμαρλή να παίρνει τη θέση του Τριανταφυλλάκου. Στο ίδιο λεπτό ο Ουντότζι δέχθηκε την κίτρινη κάρτα γιατί αντέδρασε στον Σιδηρόπουλο που του υπέδειξε να περάσει γρήγορα.
Στο 20' ο Λόρενς πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 21' ο Σαλπιγγίδης έκανε το γύρισμα, ο Αθανασιάδης άφησε την μπάλα να περάσει, αλλά ο Ολίσε δεν πρόλαβε τον Ψυχογιό. Στο 23' πολύ καλή συνεργασία Λόρενς- Κίτσιου, ο τελευταίος κάνει το δυνατό σουτ, ο Διούδης με τα ακροδάχτυλα διώχνει σε κόρνερ.
Διπλή τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ
Στο 26' ο Λίνο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζαβέλλας πήρε την κεφαλιά, ο Κατσουράνης έγινε αποδέκτης έκανε την ντρίπλα μέσα στην περιοχή πλάσαρε, αλλά ο Ψυχογιός απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Στη συνέχεια της φάσης και μετά από γέμισμα του Λάζαρ, η μπάλα στρώθηκε στον Κατσουράνη ο οποίος έκανε το σουτ και ο Διούδης με εντυπωσιακή επέμβαση απέκρουσε την μπάλα.
Πρώτη απειλή από Άρη
Στο 29' ο Άρης απείλησε για πρώτη φορά την εστία του ΠΑΟΚ, με τον Ουντότζι να δέχεται την μπάλα μέσα στην περιοχή και να δοκιμάζει το σουτ, αλλά τον Γλύκο να μπλοκάρει σταθερά.
Ο Διούδης σταμάτησε τον "Σάλπι"
Στο 30' ο Κατσουράνης που είχε ανέβει έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Σαλπιγγίδης προσπάθησε να πλασάρει, αλλά ο Διούδης με διπλή επέμβαση έσωσε την εστία του.
Στο 33' μετά από κεφαλιά- γέμισμα του Τζιόλη, οι παίκτες του Άρη δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν με τον Σαλπιγγίδη να αιφνιδιάζεται και να μην μπορεί να κάνει το πλασέ. Στο 40' ο Λόρενς πιάνει τον κεραυνό έξω από την περιοχή και ο Διούδης με όμορφη επέμβαση διώχνει σε κόρνερ.
Στο 41' ο Κίτσιου δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Τάτο. Στο 42' ο Σαλπιγγίδης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα γιατί ο Σιδηρόπουλος θεώρησε ότι ο φορ του ΠΑΟΚ κουνήθηκε στο τείχος.
Στο 45+1 ο Νταμαρλής δέχθηκε την κίτρινη κάρτα γιατί προσπάθησε να σκοράρει χρησιμοποιώντας το χέρι.
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος μπορεί να είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, να κατάφερε να βγάλει πολλές φάσεις προς την εστία του Άρη, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από το γκολ. Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς μετά το πρώτο μισάωρο ήταν ιδιαίτερα νευρικοί με τις καθυστερήσεις των "κιτρίνων" και κάποιες αποφάσεις του Σιδηρόπουλου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν πολλές λάθος επιλογές.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους δεν έχει κάποια αλλαγή από τους δύο προπονητές
Στο 47' ο τζιόλης δοκίμασε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Καλή ευκαιρία για τον Άρη
Στο 49' ο Ουντότζι έβγαλε την μπαλιά στον Ψυχογιό, αυτός έκανε τη σέντρα για τον Αγγελούδη, ο οποίος πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά ο Γλύκος με όμορφη επέμβαση μπλόκαρε την μπάλα
Στο 52' ο Νταμαρλής έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 54' ο τζαβέλλας δέχθηκε την κίτρινη κάρτα, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ηρακλής που δέχθηκε το μαρκάρισμα αντέδρασε και πήρε και αυτός κίτρινη.
Στο 57' ο Χουμπ Στέφενς έκανε την πρώτη κίνηση από τον πάγκο, με τον Βούκιτς να περνάει στο ματς στη θέση του Λόρενς. Στο ίδιο λεπτό ο Τζαβέλλας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τον Διούδη να πέφτει στη γωνία του και να απομακρύνει.
"Πάγωσε" η Τούμπα
Στο 59' ο Άρης και συγκεκριμένα ο Ουντότζι "πάγωσαν" την Τούμπα. Ο Αγγελούδης έβγαλε τετ α τετ τον Μανιά, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση, ο Γλύκος έκανε την απόκρουση, αλλά ο Ουντότζι ήρθε από πίσω και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.
Στο 60' ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει με τον Σαλπιγγίδη να βγαίνει μόνος του από τα πλάγια, αλλά δεν μπόρεσε να σουτάρει. Στην εξέλιξη της φάσης οι παίκτες του "Δικεφάλου" διαμαρτυρήθηκαν σωστά σε μη υπόδειξη πέναλτι, με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Ηρακλή.
Δυνατό σουτ του Τζιόλη στο 64', η μπάλα πέρασε άουτ. Στο ίδιο λεπτό ο Στέφενς έκανε τη δεύτερη αλλαγή με τον Στοχ να περνάει στο ματς στη θέση του Ολίσε.
Ο "Σάλπι" δεν μπόρεσε να σκοράρει
Στο 65' ο Σαλπιγγίδης συνεργάστηκε όμορφα με τον Λάζαρ, ο Έλληνας φορ προσπάθησε να σουτάρει, αλλά δε βρήκε σωστά την μπάλα και πέρασε άουτ.
Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ
Στο 66' το γυριστό σουτ του Αθανασιάδη τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Διουδή και στη συνέχεια οι αμυντικοί του Άρη απομάκρυναν.
Στο 68' έγινε η τελευταία κίνηση από τον Στέφενς, με τον Λούκας να παίρνει τη θέση του Σαλπιγγίδη.
Ο Λούκας ισοφάρισε το σκορ
Στο 72' ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση με τον Λούκας να πετυχαίνει το γκολ. Ο Στοχ πάσαρε όμορφα στον Λίνο, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Αθανασιάδης αρχικά δεν μπόρεσε να πλασάρει και ο Λούκας που ερχόταν από πίσω έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Μεγάλη ευκαιρία για το 2-1
Στο 74' ο Στοχ βρήκε εκπληκτικά τον Λίνο μέσα στην περιοχή, ο Βραζιλιάνος πλάσαρε τον Διούδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 76' ο Στοχ έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 78' οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεργάστηκαν πολύ όμορφα, ο Στοχ πάσαρε έξυπνα στον Λίνο, αλλά ο Βραζιλιάνος έκανε λάθος επιλογή στέλντονας την μπάλα άουτ.
Αναπάντεχο τετ α τετ
Στο 79' ο Κλάους βγήκε απέναντι από τον Διούδη, προσπάθησε να τον πλασάρει, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη, βγήκε έγκαιρα και απομάκρυνε την μπάλα.
Κλάους και 2-1
Στο 80' ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το σκορ και πήρε προβάδισμα με 2-1. Ο Στοχ έκανε την κούρσα και το δυνατό σουτ, ο Διούδης αρχικά απέκρουσε, αλλά ο Κλάους ήρθε σαν τρέιλερ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη.
Στο 83' ο Διούδης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Στο 89' ο Στοχ έκανε ένα ακόμη σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και ο Διούδης με υπερένταση απομάκρυνε σε κόρνερ.
Βούκιτς και 3-1
Στο 90' ο Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βούκιτς πήρε την κεφαλιά από κοντινή απόσταση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γλύκος,Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Λόρενς (57' Βούκιτς), Ολίσε (64' Στοχ), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (68' Λούκας)
Η σύνθεση του Άρη: Διούδης, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Έλσνερ, Κύργιας, Ηρακλής, Τριανταφυλλάκος (18' Νταμαρλής), Τάτος, Ουντότζι (82' Ρένια), Μανιάς (70' Σταυρόπουλος), Αγγελούδης

olapaok.gr, contra.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου