Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Σάλος στην Πάτρα: Πήγε σε οίκο ανοχής και βρήκε την... αδερφή του

Σάλος στην Πάτρα: Πήγε σε οίκο ανοχής και βρήκε την... αδερφή τουΣούσουρο στην Πάτρα με αφορμή το περιστατικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε οίκο ανοχής της πόλης. Ανδρας από την Αθήνα σε ταξίδι εργασίας για λογαριασμό της εταιρείας που δουλεύει αποφάσισε να... διασκεδάσει και τελικά έζησε το μεγαλύτερό του εφιάλτη: Επισκέφθηκε οίκο ανοχής και είδε την αδελφή του να εμφανίζεται γυμνή μπροστά του.




Σύμφωνα με το dete.gr ο άνδρας παρέα με συναδέλφους του επισκέφθηκαν έναν οίκο ανοχής, στην περιοχή του Γλαύκο. Οταν ζήτησε να δει την κοπέλα που εργάζεται εκεί εμφανίστηκε μπροστά του η αδελφή του. Η συνέχεια σκέτο δράμα. Ο άνδρας έδειρε την κοπέλα και της ζήτησε εξηγήσεις.

Όταν τελικά οι φίλοι του και οι υπεύθυνοι του οίκου ανοχής μπόρεσαν να αποσπάσουν από τα χέρια του την αιμόφυρτη κοπέλα, αυτή κλαίγοντας του αποκάλυψε, πως εδώ και μερικά χρόνια ασκεί το «αρχαιότερο επάγγελμα» στον κόσμο, καθώς λόγω κρίσης είχε μείνει χωρίς δουλειά και την έπνιγαν τα χρέη, επιρρίπτοντας ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε, τόσο στον ίδιο όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, τα οποία ποτέ δεν αναρωτήθηκαν πως τα φέρνει βόλτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου