Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Μέσα σε σωρούς σκουπιδιών ξεψύχησε νεαρή μητέρα (εικόνες σοκ)

Μέσα σε σωρούς σκουπιδιών ξεψύχησε νεαρή μητέρα (εικόνες σοκ)
Λάρνακα: Μια σοκαριστική ιστορία εκτυλίχθηκε το πρωί στη Λάρνακα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια μέσα στο διαμέρισμά της. 



Τραγική φιγούρα το 5χρονο αγοράκι της που πανικόβλητο ζητούσε βοήθεια. Το διαμέρισμα ήταν γεμάτο σκουπίδια και οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκαν στη σκηνή έδωσαν κυριολεκτικά «μάχη» με τα σκουπίδια και τη δυσοσμία προκειμένου να ανοίξουν την πόρτα.

 Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, υπαστυνόμος Χαράλαμπος Ζαχαρίου, «γύρω στις 07.50 κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, από κατοίκους συγκεκριμένης πολυκατοικίας, με την πληροφορία ότι πεντάχρονο αγοράκι περιφερόταν στους διαδρόμους πολυκατοικίας και ζητούσε βοήθεια για την μητέρα του. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που μετέβησαν στη περιοχή, αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος για να αποκτήσουν πρόσβαση σ’ αυτό». 

Πρόσθεσε ότι σε δωμάτιο του διαμερίσματος εντοπίστηκε νεκρή η 40χρονη αλλοδαπή. «Στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας εντοπίστηκε ημίγυμνη τη νεκρή αλλοδαπή. Επίσης, κλήθηκε ο ιατροδικαστής, ο οποίος προέβηκε σε αυτοψία και απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Το πεντάχρονο αγοράκι παραλήφθηκε από λειτουργούς του Γραφείου Ευημερίας που έχουν αναλάβει τη φροντίδα του», είπε. 

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ζαχαρίου είπε ότι «φαίνεται πως η θανούσα έπαιρνε επίδομα από το Γραφείο Ευημερίας από το 2010 και διακόπηκε το Δεκέμβριο του 2013. Η συγκεκριμένη οικογένεια φαίνεται ότι παρακολουθείτο από το Γραφείο Ευημερίας πλην όμως το τελευταίο διάστημα δεν εντοπιζόταν η γυναίκα». Στη σκηνή κλήθηκε ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διενήργησε αυτοψία. 



Σε δηλώσεις του ανέφερε πως «στο διαμέρισμα εντοπίστηκε 40χρονη αλλοδαπή η οποία ζούσε σε ένα σκουπιδότοπο, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, αφού τα σκουπίδια που υπήρχαν στο πάτωμα έφταναν το ύψος περίπου του ενός μέτρου. Οι συνθήκες μέσα στις οποίες ζούσε η γυναίκα ήταν άθλιες», είπε.   Πρόσθεσε πως «από την αυτοψία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Τα αίτια θανάτου της γυναίκας είναι παθολογικά και αναμένεται να διακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας».





 Ο κ. Χαραλάμπους σημείωσε ακόμα ότι την περασμένη Τρίτη η γυναίκα είχε επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έπασχε από διάτρηση δωδεκαδακτύλου «και θα έπρεπε στο Νοσοκομείο να γίνει μια διερεύνηση για να εντοπιστεί ο λόγος για τη διάτρηση του δωδεκαδακτύλου». Ωστόσο, συνέχισε «η γυναίκα δεν δέχθηκε να μείνει στο Νοσοκομείο για περίθαλψη και πήγε στο σπίτι της». 

 Πηγή: philenews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου