Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Το νέο Subaru Legacy «αποκαλύπτεται»

Teaser φωτογραφία δημοσίευσε η αυτοκινητοβιομηχανία


Το νέο Subaru Legacy «αποκαλύπτεται»Με μια teaser φωτογραφία, η Subaru επιβεβαίωσε ότι στο Σαλόνι του Σικάγου στις 7 Φεβρουαρίου (8-17 του μηνός για το κοινό) θα αποκαλύψει επίσημα το νέο Legacy, το οποίο έχει επανασχεδιαστεί εξ ολοκλήρου και έχει, όπως αναφέρει η εταιρεία, αποκτήσει στιλ τετράθυρου coupe.



Ειδικότερα από την εικόνα, μπορούμε να διακρίνουμε πως πρόκειται για ένα αμάξωμα με αρκετές σπορ γραμμές, που οι φήμες θέλουν να «εμπνέονται» από το νέο Impreza WRX, ενώ ξεχωρίζουν τα νέα πιο «κοφτερά» φωτιστικά μπροστά και οι χρωμιομένες λεπτομέρειες στο πλαίσιο των πλαϊνών παραθύρων, οι οποίες τονίζουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική παρουσία του νέου ιαπωνικού μοντέλου.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να δούμε τον 2,5 λτ. 4κύλινδρο των 175 ίππων και τον -επίσης 4 κυλίνδρων- 2λιτρο turbo κινητήρα που αποδίδει 253 ίππους. 

Επιπλέον, ως προς τη μετάδοση της κίνησης τα εν λόγω μοτέρ θα συνδυάζονται με μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια -ανάλογα την έκδοση- ενώ θα υπάρχει προαιρετικά διαθέσιμο και σύστημα 4κίνησης.

Παρακάτω βλέπετε το Legacy concept που είχε παρουσιαστεί την περασμένη χρονιά...







Η teaser φωτογραφία του μοντέλου παραγωγής...



Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου