Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Τους ΑΠΑΤΗΣΑΝ και την πάτησαν: -Οι πιο "ΘΕΪΚΕΣ" εκδικήσεις σε αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων!

diaforetiko.gr : d1058f3010e3900bbe4db52196da700b 600x406 Τους ΑΠΑΤΗΣΑΝ και την πάτησαν:  Οι πιο ΘΕΪΚΕΣ εκδικήσεις σε αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων!
Χτύπημα εκεί που πονούν περισσότερο σκέφτηκαν οι απατημένοι σύντροφοι και φυσικά δεν έμειναν μόνο στα λόγια.


Τσεκούρια στο παρμπρίζ, μπογιές, γδαρσίματα είναι μόνο μερικές από τις ζημιές που έκαναν οι πληγωμένοι στα πρόσωπα που απίστησαν και… την πάτησαν!
diaforetiko.gr : funny apatimenois10 Τους ΑΠΑΤΗΣΑΝ και την πάτησαν:  Οι πιο ΘΕΪΚΕΣ εκδικήσεις σε αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων!
diaforetiko.gr : funny apatimenois9 Τους ΑΠΑΤΗΣΑΝ και την πάτησαν:  Οι πιο ΘΕΪΚΕΣ εκδικήσεις σε αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων!
Στο χρώμα που μισούσες…
diaforetiko.gr : funny apatimenois8 Τους ΑΠΑΤΗΣΑΝ και την πάτησαν:  Οι πιο ΘΕΪΚΕΣ εκδικήσεις σε αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων!
Το κεφάλι του σημάδευε
diaforetiko.gr : funny apatimenois6 Τους ΑΠΑΤΗΣΑΝ και την πάτησαν:  Οι πιο ΘΕΪΚΕΣ εκδικήσεις σε αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων!
Επαγγελματικό βάψιμο
diaforetiko.gr : funny apatimenois5 Τους ΑΠΑΤΗΣΑΝ και την πάτησαν:  Οι πιο ΘΕΪΚΕΣ εκδικήσεις σε αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων!
Ήταν πάντα του φαγητού
diaforetiko.gr : funny apatimenois4 Τους ΑΠΑΤΗΣΑΝ και την πάτησαν:  Οι πιο ΘΕΪΚΕΣ εκδικήσεις σε αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων!
Δεν μπάζει πια από πουθενά
diaforetiko.gr : funny apatimenois3 Τους ΑΠΑΤΗΣΑΝ και την πάτησαν:  Οι πιο ΘΕΪΚΕΣ εκδικήσεις σε αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων!
Τον έδεσε για τα καλά

diaforetiko.gr : mesa3 Τους ΑΠΑΤΗΣΑΝ και την πάτησαν:  Οι πιο ΘΕΪΚΕΣ εκδικήσεις σε αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων!
Ουρανοκατέβατη ζημιά!
diaforetiko.gr : funny apatimenois1 Τους ΑΠΑΤΗΣΑΝ και την πάτησαν:  Οι πιο ΘΕΪΚΕΣ εκδικήσεις σε αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων!
Πάρε και την καρέκλα σου και άντε στο καλό!

diaforetiko.gr : funny apatimenois7 Τους ΑΠΑΤΗΣΑΝ και την πάτησαν:  Οι πιο ΘΕΪΚΕΣ εκδικήσεις σε αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων!
Έτσι εκδικείται ο «σκληρός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου