Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΟΠΑΠ: Έντεκα χρόνια μετά, το «Ξυστό» επιστρέφει ως «Σκρατς»

ΟΠΑΠ: Έντεκα χρόνια μετά, το «Ξυστό» επιστρέφει ως «Σκρατς»Υπόσχεται κέρδη έως και 500.000 ευρώ για τους τυχερούς - Αναμένεται να προσελκύσει πολλούς νέους πελάτες




Το νέο παιχνίδι «Στιγμιαίου Λαχείου» του ΟΠΑΠ ακούει στο όνομα ΣΚΡΑΤΣ (από την αγγλική ονομασία «scratch», δηλαδή «ξυστό») και η διάθεσή του θα ξεκινήσει από την 1η Μαΐου.

Αρχικά, το ΣΚΡΑΤΣ θα διατίθεται και πάλι από τα πρακτορεία, τους λαχειοπώλες και κάποια επιπλέον σημεία πώλησης, όπως και στο παρελθόν, δηλαδή από περίπτερα και καταστήματα ψιλικών. Όμως, δεν αποκλείεται για  πέρα από τα «παραδοσιακά» εκτυπωμένα λαχεία, να υιοθετηθεί και ηλεκτρονική μορφή για να ενισχυθούν οι πωλήσεις. Όσο για την προμήθεια των πρακτόρων, συμφωνήθηκε στο 8% για το Σκρατς και στο 10% για τα υπόλοιπα Λαχεία, με προοπτική να διαμορφωθεί στο 8% για όλους τους τύπους.

Το ΣΚΡΑΤΣ αναμένεται να προσελκύσει πολλούς νέους πελάτες, αφού το στιγμιαίο λαχείο είναι το Νο 2 παιχνίδι σε πωλήσεις στιγμιαίων λοταριών στον κόσμο μετά από το μπίνγκο.

Στον ΟΠΑΠ θεωρούν ότι το νέο Ξυστό θα κερδίσει γρήγορα την παλιά του δημοφιλία λόγω του είδους του παιχνιδιού. Τα στιγμιαία λαχεία είναι απλά, γρήγορα παιχνίδια και άμεσης νίκης, οι παίκτες δηλαδή μαθαίνουν άμεσα ότι κερδίζουν. Το γεγονός αυτό μαζί με την υψηλή συχνότητα νίκης (1 στους 4 κερδίζει) προτρέπει σε επαναγορά λαχείων, άρα ο τζίρος σε σημαντικό ποσοστό ανακυκλώνεται.

Συνολικά  θα υπάρχουν τεσσάρων ειδών ΣΚΡΑΤΣ:

Τυχερά φλουριά: Το ΣΚΡΑΤΣ με θέμα τα χρήματα, στο οποίο ο πελάτης ελπίζει να βρει «νομίσματα» και «πέταλα». Η συχνότητα νίκης καθορίζεται στο 1 προς 4,8. Κόστος 1 ευρώ.







Μετρητά 24 καρατιών: ΣΚΡΑΤΣ με θέμα το χρυσό, όπου ο παίκτης ξύνει «μπάρες χρυσού» με την ελπίδα να εμφανιστεί το σύμβολο «BAR» κυρίως. Η συχνότητα νίκης καθορίζεται στο 1 προς 4,4. Κόστος 2 ευρώ.








Μαγικά κεράσια: Το συγκεκριμένο ΣΚΡΑΤΣ παραπέμπει ήδη από το όνομά του σε καζίνο και slots (παιγνιομηχανήματα ή αλλιώς φρουτάκια). Η νίκη έρχεται με ανάλογο τρόπο, αρκεί να εμφανιστούν δηλαδή τρία όμοια σύμβολα στην ίδια σειρά. Αν τώρα είναι «κεράσια», το ποσό τριπλασιάζεται. Συχνότητα νίκης: 1 προς 4,2. Κόστος 3 ευρώ.




Σμαραγδένια εφτάρια: Το κορυφαίο ΣΚΡΑΤΣ, αφού το μεγάλο βραβείο είναι μισό εκατομμύριο ευρώ. Το θέμα του ΣΚΡΑΤΣ είναι τα τυχερά νούμερα και τα… σμαράγδια! Η συχνότητα νίκης είναι η μεγαλύτερη στο σύνολο των λαχείων αυτών και καθορίζεται στο 1 προς 3,9. Κόστος 5 ευρώ.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου